Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]podanie - miky

MikY!

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: miky!
2. Imię: Mikołaj
3. Wiek: 16
4. Znajomość komend strażnika(1-10): 8
5. Sprawny i działający mikrofon**: tak
6. Link do swojego GameMe**:  https://classicffa.gameme.com/playerinfo/689718
7. Parę słów o sobie **: Siema Mikołaj jestem. Mieszkam sobie w metropolii 3W. Chodzę sobie do 2 klasy liceum na mat-geo. Interesuję się motoryzacją i sobie gram w komputer. 
8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Żeby pomóc w utrzymywaniu porządku na serwerze.
9. Steam_ID: STEAM_1:0:216870026
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Wszystko zależne od szkoły itd ale godzinka dziennie na pewno. 
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to jakoś od 12 do 22 a w weekendy to od 10 do 19.
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: +-5k
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE):tak
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak
** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

• Like 10
  • Haha 1
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 1

Jak mam być szczery mnie osobiście podanie nie przekonuje, spytajcie dlaczego? Już wypisują powody:

- aktywność. Gram dość często na serwerze ale nie zdarza mi się Ciebie widywać. Są aktywniejsi gracze od ciebie

-Beda strażnikiem serwera trzeba sporo grać po stronie ct i potrafić prowadzić. Ciebie rzadko kiedy widuję po ct albo w ogóle.

- Podanie napisane " na kolanie" na szybkości. Rozpisał byś się bardziej ;)

Z plusów mogę wymienić Np. Wiek a tak po za tym mało Ciebie znam na serwerze.

@Ksawery co ma granie na jb od 2017 roku do gry aktualnej na serwerze? No sory ale ja osobicie widze que cześciej od jego sorki no takie jest moje zdanie

Na chwile obecna na Nie

Pozdrawiam i powodzenia ;)

EDIT:

Ostatecznie zmieniam zdanie ponieważ czesto widuje ciebie po ct jak i aktywnośc została poprawiona na serwerze. Jeśli chodzi o kulture osobista i regulamin nie ma z tym problemów 

Na tak.

jeszcze raz powodzenia

Edytowane przez Bayashi
Zmiana decyzji
  • Like 3
  • Haha 7
  • Zmieszany 1

jestem na tak 

miałeś już wcześniej role administratora jesteś tym starym graczem ogarniasz bardzo chciałbym zobaczyć ciebie znowu w roli administratora 

@Bayashi jesteś jakimś fenomenem XD piszesz że jest nie aktywny a robił w tym tygodniu nawet po 9 godzin XD

@Bayashi grasz od grudnia 2020 roku XD czyli poł roku pisząc że kogoś nie znasz nie znaczy  że miki jest noname który nie ogarnia jest osoba bardzo ogarnięta i lubiana osoba na jb bo gra od 2017 roku

pozdrawiam z rodzinką <3

• Like 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Jesteś graczem bezkonfliktowym, rozsądnym oraz obiektywnym. Widywałem Cię po stronie CT pare razy i zazwyczaj prowadzenie nie sprawiało Ci problemu. Przeglądałem również twoje GameMe, aktywność jak i czat wygląda nieźle. Posiadasz duże doświadczenie nie tylko jako gracz ale również jako administrator. Sądzę, że powinieneś otrzymać szanse jako strażnik.

Jestem na tak:hi:

Edytowane przez vhs
  • Like 5

• ZyXeel zablokował(a) ten temat
  • ZyXeel odblokował(a) ten temat

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Dziękuję 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności