Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie na strażnika

Freak1908

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Freak
2. Imię:Kacper
3. Wiek:15
4. Znajomość komend strażnika(1-10): 6
5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak
6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1145881
7. Parę słów o sobie **: Cześć jestem Kacper mam lat 15, lubię grać słuchać muzyki, za czasów jeździłem dużo na hulajnodze ale doznałem  poważnej kontuzji  i przestałem, aktualnie  nie mam większego hobby
8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym wprowadzić porządek na serwerze, bo dużo gram a czasem nie ma nikogo z administracji i przychodzą ludzie którzy nadużywaja mikrofon i nie raz znajdzie się jakiś cheater 
9. Steam_ID: STEAM_0:0:561911157
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:5/7 h dziennie 
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 10/18
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Nie ale nie mam piszczącego głosu 
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie posiadałem
** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

• Like 1
  • Haha 4
  • Zmieszany 5

Kolejny... Trzy serwerowe nieogarniające śmieszki, buntownicy jakich mało oraz najlepsi gracze CT składają podanie w tym samym czasie. Na tym serwerze jak na razie i tak jest dość administracji, a do tego co napisałeś, to prawie zawsze jest admin/guard w godzinach dziennych. Co do nadużywania mikrofonu to Ciebie się też to dotyczy, a porządku na serwerze na pewno byś nie wprowadził. Jedyne co potraficie robić po CT to pokemony bo przecież to najlepsza zabawa, a na mapę to nawet nie wyjdziecie. Nie wiem czy takie osoby jak wy kiedykolwiek mogą dostać guarda, bo jedyne co potrafią to skakać jak małpy po mapie, krzycząc "dawaj pokemony". Co do cheaterów to wątpie, żeby jakikolwiek się zjawił bo jak ktoś cheatuje na takim serwerze jak JB to naprawdę musi mieć smutne życie. To nie arenki, że przyjmują pierwszą lepszą osobę do administracji.

• Like 7
  • Dziękuję 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3

Nie jestem do Ciebie za bardzo przekonany. Jesteś graczem którego strasznie łatwo podpuścić i sprowokować. Przez to mam ogromne wątpliwości, że byłbyś w stanie utrzymać na serwerze porządek. Nie widziałem nigdy abyś w jakikolwiek sposób pomagał nowym graczom na serwerze. Po stronie CT widziałem Cię tylko pare razy i jedyne skojarzenie jakie mam z twoim prowadzeniem i z tobą to zabawa pokemony. Jedynym plusem, który moge wymienić to twoja aktywność. 

Jestem na nie.

• Like 5
  • Dziękuję 2

Jestem na nie. Dlaczego

Jedynym plusem jaki wywnioskowałem to Aktywnośc. Fakt jestes jednym z aktywniejszych graczy

Twoje zachowanie pozostawia wiele do życzenia ponieważ jesteś osobą która łatwo popada w furie jeśli jakiś ct sie nie zgodzi na coś co ty byś chciał.

Jeśli chodzi o pomoc to nie widywałem abys komuś cos doradził pomógł czy chociaż zaproponował.

Jeśli już prowadzisz po stronie CT to moze i owszem znasz regulamin ale prowadzić tez zbyt kreatywnie nie prowadzisz bo chyba twoją ulubioną zabawa sa "pokemony?" Po stronie ct jak i tt.

Popraw swoje zachowanie, kulture osobista pograj wiecej po stronie ct a może ci się kiedyś uda.

Powodzenia

• Like 2

Poza aktywnością nie widzę u ciebie żadnego zaangażowania, żeby otrzymać rangę. Jak chcesz dołączyć do grona administracji zacznij się starać, pomagać nowym jak i starym graczom. Na ten moment nie mogę przyjąć twojego podania.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności