V0xiiakk 4 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Nick: v0xiiak. Wiek: We wrzesniu koncze 14 Link do GameMe: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/798881 Sprawny i działający mikrofon (Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś PEŁNĄ mutacje (Tak/Nie): Nie Powód bana: Działanie na niekorzyść serwera. Od kiedy masz bana: 29 Marca 2021, Myśle ze zasługuje na unbana mimo tego ze troche na odwalałem, Z mojej strony Przepraszam za swoje zachowanie, juz wiecej takie coś się nie powtórzy Chciałbym jeszcze dodać, ze z napisaniem podania pomógł mi "Zireael" Jaskółka [CSC], (Wzór podania, jak sprawdzić od kiedy mam Perma itp) 4 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Z tego, co pamiętam to dostałeś perma za wbijanie na serwer i robienie MassFK. Moim zdaniem za działanie na niekorzyść serwera UB nie powinieneś dostać. A przynajmniej nie teraz. Wracaj na tą swoją cudowną sieć a nie wbijasz tutaj. Przecież nie tak dawno ten serwer był taki zje*any twoim zdaniem. @Bayashi jeżeli ty go poprosiłeś o wspomnienie o tym, że mu pomogłeś (a zakładam, że nikt sam z siebie by takiego czegoś nie dodał) to gratuluję jednej z ch*jowszych reklam swojej osoby, jakie w życiu widziałem. Za samo podejście zaprezentowane na powyższym SS z góry powinieneś być przekreślony. Edytowane 15 Maja 2021 przez offen 3 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Chcecie dowodow? A proszę bardzo: W załączniku jest dowod ze mu szczerze i otwarcie pomogałem: PS; Wspomniałem jemu tylko że miło by było jakby o mnie wsponiał. Do niczego go nie zmuszałem mogł tam samo nic o tym nie wspominać ale ja jako jedyny wyszedłem z inicjatywą że mu pomogę. PSS: Jeśli chodzi o prośbę myśle że młody przemyślał swoj bład i zalezy mu na powrocie sobie znowu pograć na serwerze. @Bellow to była sugestia. Ja podałem mu przykład. Ma swoją głowę i mógł napisać co zechce. Tak ciężko zrozumieć? To czas otworzyć oczy Dobra wogole nie chce mi się z tobą dyskutować wiecznie masz jako jedyny admin do mnie problem idz zajmij sie tymi swoimi hulajnogami połam kolano czy nie wiem co wy tam robicie. Irytujący jesteś Edytowane 15 Maja 2021 przez Bayashi 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Jestem ciekaw @V0xiiakk czy faktycznie żałujesz tego co zrobiłeś, czy po prostu przepisałeś to, co kazał ci napisać @Bayashi. Według ciebie @Bayashi to jest formułka bez której podanie zostanie odrzucone? Bo jeżeli tak, to nie wiem czy można wierzyć w to co napisałeś pod swoim podaniem na Strażnika jb, w którym próbujesz wszystkich przekonać, że się zmieniłeś. Nie widzę żadnej sugestii w tym zdaniu Edytowane 15 Maja 2021 przez Bellow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Nie ma mowy. Radzę ci zapoznać się z regulaminem forum, to samo tyczy się regulaminu JB, oczywiście jeżeli będziesz chciał się jeszcze odwoływać. Sądząc po tym co robiłeś i co zrobiłeś wątpię, że zrozumiałeś swój błąd. Edytowane 15 Maja 2021 przez Suiryu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi