DonSalerii 606 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Temat został stworzony w celu zgłaszania bugów/błędów które występują na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LamanteLOL 21 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Ogolne: Perki po oddaniu wracaja do 100% wytrzymalosci. Na przyklad, oddalem perk z 20% innemu graczowi i ten gracz ma ten sam perk z 100% znow Mapa sie miala zmienic na de_westood_big i wywalilo serwer. Juz server jest z powrotem po minucie ale dust 2 tak jak byl Misje: Easy - Zakoncz mape z dodatnim K/D Podloz pake - gdy ukonczysz to sie cofa do 9/10 na nastepnej mapie Normal - 10,000 DMG glowna bronia - nie liczy mi AK (Ogolnie nie dziala, pewnie nie wie co to glowna bron?) VIP - Zabij wroga w plecy 20 razy Sklep: - Limit kupna granatow itp jest nie ustawiony. Mozna nimi spamowac tak dlugo jak sie ma troche kasy Perki: Perk na 100 DMG od HE -Naboje kapitana - Opis jest bardzo nie jasny, co to wgl robi? -Sekret Szpiega - Nie dziala Klasy: Oszust - zamiast 1/3 to ma 100% na odrodzenie po smierci Edytowane 22 Maja 2021 przez LamanteLOL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 (edytowane) 1. Misja "Zabij 3 przeciwników w ciągu rundy" - zalicza misje jeśli zabijesz 3 osoby ale nie w jednej rundzie a w całym meczu 2. Perk "Tajemnica Generała" po wyrzuceniu perka nadal zadajesz dmg 100+ przelicznik z INT 3. Z misjami jest tak, że raz zaliczy a raz nie, patrząc wyżej misja "Zakończ mapę z dodatnim K/D" mi zaliczyło. 4. Czasami przy zmianie mapy na następną nie zmienia jej ( najczęściej jeśli wybrana mapa to mapa custom np. de_rats1337 etc.) 5. Usunęło pominięcia misji 6. Misja na zdobądź 1000 niesmiertelników - nie nalicza, bo na czacie jest komunikat o "monetach" stąd może być bug. Edytowane 18 Maja 2021 przez Burmee 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 W dniu 17.05.2021 o 20:59, LamanteLOL napisał: VIP - Zabij wroga w plecy 20 razy (Nie dziala) Poprawione W dniu 17.05.2021 o 20:59, LamanteLOL napisał: Perki: Perk na 100 DMG od HE (Nie dziala) W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 2. Perk "Tajemnica Generała" po wyrzuceniu perka nadal zadajesz dmg 100+ przelicznik z INT Jak to mówią, prawda jest zawsze po środku XD Jedno i drugie jest prawdą, bo zamiast usuwać efekt po wyrzuceni uperk, robiłem to po spawn XD (dla samego perk) Poprawione W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 1. Misja "Zabij 3 przeciwników w ciągu rundy" - zalicza misje jeśli zabijesz 3 osoby ale nie w jednej rundzie a w całym meczu Dziwne. Wgrałem poprawkę, ale i tak to powinno teraz też działać W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 3. Z misjami jest tak, że raz zaliczy a raz nie, patrząc wyżej misja "Zakończ mapę z dodatnim K/D" mi zaliczyło. Tutaj akurat był błąd dla sprawdzania czy fragi przewyższały śmierci - zostało poprawione W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 4. Czasami przy zmianie mapy na następną nie zmienia jej ( najczęściej jeśli wybrana mapa to mapa custom np. de_rats1337 etc.) Ta, czekam na Don i mapy by ponownie je dodać W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 5. Usunęło pominięcia misji Zapraszam w tej sprawie zawsze na PW/Steam + warto podać dokładniejsze info czy nie było ich od razu po wejściu, czy usunęło w trakcie, etc W dniu 18.05.2021 o 10:44, Burmee napisał: 6. Misja na zdobądź 1000 niesmiertelników - nie nalicza, bo na czacie jest komunikat o "monetach" stąd może być bug. Musisz posiadać w danym momencie 1000 nieśmiertelników Co do dalszej części, to nie, ale dzięki za przypomnienie, bo zapomniałem to poprawić w misajch (to tylko nazwa waluty) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubekAthlet 43 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 (edytowane) 1. Gralem sobie dzis i mialem betonowa glowe i gosciu na bogu dgl nie mogl mi zadac dmg w glowe strzalem a powinienem dostac normalny dmg z glowe te okolo 150 2. Komandos ma bradzo malo poczatkowego speeda jak na sam noz i normalna widocznosc Edytowane 20 Maja 2021 przez QubekAthlet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Przy misji "Podłóż lub/i rozbrój 10 bomb" cofa postęp nawet po wykonaniu misji. 2 razy wykonałem misję, zacząłem robić kolejną, zmieniła się mapa i znów ten quest mam do zrobienia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 3 godziny temu, QubekAthlet napisał: 1. Gralem sobie dzis i mialem betonowa glowe i gosciu na bogu dgl nie mogl mi zadac dmg w glowe strzalem a powinienem dostac normalny dmg z glowe te okolo 150 Nope, jest to zrobione tak, że DMG jest całkowicie blokowany. Betonowa głowa = blokada DMG w głowę, a więc Twój strzał w HS nigdy nie zostanie zaliczony 3 godziny temu, QubekAthlet napisał: 2. Komandos ma bradzo malo poczatkowego speeda jak na sam noz i normalna widocznosc No to akurat nie jest błąd, więc nie bardzo mogę tutaj pomoc 3 godziny temu, Burmee napisał: Przy misji "Podłóż lub/i rozbrój 10 bomb" cofa postęp nawet po wykonaniu misji. 2 razy wykonałem misję, zacząłem robić kolejną, zmieniła się mapa i znów ten quest mam do zrobienia. Dzięki. Ostatnio weszło parę nowych typów misji dla Zabij zza pleców i jak widać, niepoprawnie zaktualizowałem wszędzie ich ID 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LamanteLOL 21 Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Ogolne: GOTV nie widac jak sie kliknie w link na forum: http://395833.node56.pukawka.pl/ "Serwer FastDL ID: 395833 działa prawidłowo." Misje: Easy Podloz pake - gdy ukonczysz to sie cofa do 9/10 na nastepnej mapie (Burmee cofa do 7/10, mi do 9/10 i na nastepnej mapie musze raz podlozyc by sie zrobilo szare - progress tej missji sie nie zapisuje na nastepna mape - 23/05/2021 dalej cofa). Normal Uzyj 15 apteczek - Nie liczy zakupionych apteczek Rozegraj 20 rund na mapie dust2006 - nie liczy Smoke - 28? VIP Zadaj 10,000 obrazen w HS - To samo co z bomba. Ukonczylem cala skecje VIP ale powrocilo do 5k /10k po zmianie mapy. Sklep: Perki: -Szpieg dalej nie dziala Klasy: Edytowane 25 Maja 2021 przez LamanteLOL EDIT4 25/02/2021 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi