.SKR. 88 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) 1. Twój Nick: SantiSeriousini 2. Kto zawinił? (admin/gracz) Admin 3. Nick oskarżonego "Erwin Rommel 4 Ever [CSC]" 4. Steam_ID oskarżonegoSTEAM_1:1:179928904 5. Data i godzina zdarzenia 05.17.2021 16:50-16:10 6. Mapa jb_leaderminecraft 7. Opis sytuacji: Jestem w ct z Kenzem. Kenz odrazu po starcie rundy spamuje !w żeby mieć prowadzenie. Po przejęciu prowadzenia przez Kenza prosiłem go o oddanie mi wardena bo on nie ma mutacji. Kenz nie oddaje mi prowadzącego więc proszę o pomoc administratora. Administrator nie pomógł mi w odzyskaniu prowadzącego mówiąc ze w następnej sobie poprowadzę. Przychodzi następna runda Kenz tak samo bierze prowadzącego. Pisze na u do Kenza żeby mi oddał on nie chce tego zrobić wiec pisze na U@ do Erwina żeby mi pomógł i niestety nie pomógł mi 4.2 W przypadku kiedy nie ma chętnych na prowadzenie dozwolone jest pozwolenie osobie bez pełnej mutacji na prowadzenie. Osoba bez mutacji ma obowiązek też ustąpić miejsca w trakcie, jeżeli znajdzie się osoba spełniająca regulamin. 5.1 Pierwszeństwo w prowadzeniu mają osoby, które przeszły mutacje. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie)Demo 1-1 1-2 http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_leaderminecraft-1621265660-1621269882.zip Patrząc na wypowiedź erwina chciałbym aby zostały wyciągnięte wnioski przez któregoś z opiekunów po obejrzeniu demka. w regulaminie jasno jest napisane że pierwszeństwo w prowadzeniu ma osoba z mutacją a ja przeszedłem mutację więc Kenz ma obowiązek mi oddać prowadzenie a ty tego nie dopilnowałeś żeby mi oddał a mówiąc ze da mi prowadzić w next zezwoliłeś na złamanie 5.2 punktu w regulaminie i bronisz się tym że nie będziesz go zabijał po 2 minutach prowadzenia chce przypomnieć ze od samego początku rundy mówiłem żeby mi oddał prowadzenie i zwróciłem się z tym do ciebie do tego nie jest to pierwszy raz kiedys jak bylem w tt i chciałem iść do ct a w ct była maksymalna ilość osób i jedna osoba bez mutacji to powiedziałeś że nie ma takiego punktu w regulaminie który każe osobie bez mutacji ustopic miejsca w ct osobie z mutacją Edytowane 17 Maja 2021 przez c9nn 1 4 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) Nie chciałem się tu rozpisywać bo sytuacje ci wyjaśniałem a opiekun też ją zna ale przedstawię to każdemu.Kenz dostał upomnienie żeby nie brał wardena bo powtarzało to się nagminnie i nie wziął go do końca mapy. Nie wiem skąd wniosek że niby cię olałem na u@ bo to właśnie wtedy napisałem Kenzowi żeby nie brał wardena i grzecznie się posłuchał. Teraz spytasz dlaczego dałem mu drugi raz prowadzić? Jego poprzednie prowadzenie skończyło się na buncie przed jakąkolwiek zabawą. Dałem mu drugą szansę ale upomniałem żeby tego wardena już nie brał. Miałeś całe 20 minut, bo wpisywałem wtedy timeleft aby wykazać się jako warden. Kenz mimo swoich wad to też jest człowiek, i ma prawo do gry na serwerze tak samo jak ty. Został upomniany, poprowadził tak naprawde tylko raz a później oddał ci wardena na caluuutką mapę. Mitrox szanujmy się, podpunkt 4.2 nie został stworzony po to by terroryzować graczy bez mutacji. Kenz zastosował się do moich uwag i obiecał nie brać wardena do końca mapy. Nie wiem po co ta skarga ale cóż. Dodam że to nie pierwszy raz gdy Kenz i ty Mitrox jesteście po dwóch stronach barykady więc podejrzewam że jest tu coś grubszego niż tylko ten warden. Ja swój obowiązek jako Admin spełniłem i nie będę zabijać Kenza po 2 minutach mapy żeby więźniowie wykorzystali chaos i się zbuntowali tylko po to abyś przejął wardena. O wiele lepszym wyjściem było upomnienie go i zapewnienie ci wardena do końca mapy co też zrobiłem. Miłego dnia i proszę mniej kwasu na serwie Edit : Sytuacja którą opisałeś w edytowaniu że rzekomo mówiłem że nie ma takiego punktu w regulaminie faktycznie miała miejsce jednak dotyczyła zupełnie innej sytuacji. Poza tym wtedy nie było maksymalnej ilości osób o ile mnie pamięć nie myli a ty nie chciałeś czekać na koniec rundy po prostu i prosiłeś o przeniesienie za innego gracza. Jednak było to dobry miesiąc temu i niezbyt pamiętam te wydarzenia więc nie o tym mowa. Wracając do Kenza nie pozwoliłem na złamanie regulaminu a pozwoliłem Kenzowi na dokończenie prowadzenia które już zaczął. Nie ignorowałem cię i jak już powtarzam po raz 3 albo 4 zapewniłem ci 20 minut ciągłego prowadzenia. Niezbyt miło jest słyszeć zarzuty od osoby której ja osobiście nigdy nie oskarżałem o nic i starałem się utrzymywać pozytywne relacje no ale cóż, skarga jest i niezbyt mi z tym miło. Pragnę od siebie dodać że moje działania były podyktowane aby wilk był syty a owca cała. KenZ dokończył swoje mizerne w poprzedniej rundzie prowadzenie a ty miałeś Wardena do końca mapy. Jedyne co możesz mi zarzucić to to że nie zabiłem Kenza od razu ale dlaczego to zrobiłem opisałem już wcześniej. Przestańmy się nawzajem oskarżać z powodu problemu który rozwiązałem kompromisem i nie zaczynajmy pluć na siebie jadem. Serio mi na tym nie zależy. Edytowane 17 Maja 2021 przez Erwin Rommel4Ever 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Ziomek piszesz skargę na to, że chłop nie oddał Ci prowadzącego. Wyjmujesz najmniejszy błąd z każdego, ogarnij się może w końcu. Popieram zachowanie Erwina, że dał kenzowi poprowadzić, bo jesteś tą osobą, co nikt nie może mieć tego co on. Nie dasz mu poprowadzić a coraz bardziej się po tym CT stara i widać, że chce poprowadzić kreatywnie i pobyć w tym CT nie tylko do pilnowania. Ty wchodząc do CT masz w głowie jedynie prowadzenie bo nie widzi Ci się pilnowanie innych. Według mnie kenz bardziej zasługuje na prowadzącego od Ciebie bo przynajmniej nie za"ierdala za najmniejszy błąd i nie wychodzi przy tym pół serwera. Nie wiem, nudzi Ci się w życiu że skargi na każdego piszesz? Niech administracja obejrzy demko i zobaczy jak sobie ginę na samej górze skoczni, bo zamiast pilnować TT-ków to skaczesz sobie po mapie, a TT zdąrzył wejść na shifcie po całej długości drabiny. Warden nie jest od pilnowania tylko od prowadzenia, więc żalu do kenza nie mam. Patrzałem i pilnowałem od góry, a chłop przez +/- 15 sekund wchodził do mnie po drabinie i nawet nie zareagowałeś. 9 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) @c9nndaj poprawne demko, ponieważ na tym demku nie ma nikogo z was. Po dodaniu właściwego demka rozparzę skargę. //EDIT Zacznijmy od tego, że masz rację, Kezn powinien oddać ci Wardena. Erwin jako członek administracji powinien zareagować, jak go o to poprosiłeś, lecz tego nie zrobił. Pamiętajmy, że Kenz również jak ty jest człowiekiem i ma prawo do grania po stronie CT i jeżeli nie łamie regulaminu, nikt mu nie może tego zabronić. Odkąd Kenz wrócił po banie, nie zauważyłem ani nie słyszałem żadnych skarg na niego widać, że chłopak się stara i dajmy mu szansę się wykazać.Podsumowując: Kenz za zabieranie Wardena co rundę i niedawanie szansy prowadzenia osobie z mutacją dostaje bana na Ct o długości jednego dnia. Erwin za nie wypełnianie obowiązków admina oraz za nadużywanie komend administracyjnych dostaje Warna Mitrox za bieganie po mapie i nie pilnowanie TT, otrzymuje bana na CT o długości jednego dnia. Edytowane 17 Maja 2021 przez ZyXeel 8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi