Qubek 118 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) 1. Nick: quembek [CSC] 2. Imię: Błażej 3. Wiek:15 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1069916 7. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Błażej pochodzę z województwa wielkopolskiego, lubię szybką jazde na motorze xD, interesuje się muzyką w wolnym czasię gram na jailbreaku. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Nie ma za dużo adminów, guardów a pomoc sie przyda. 9. Steam_ID: STEAM_0:0:205015539 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 h w góre do 4 h MAX , w weekend troszkę mniej. 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu po 17, w weekend pod wieczór 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: +- 2k 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Raczej nie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone@Xeriv3s daj link do demek gdzie nie umiejetnie prowadze + gdzie prowokuje@KenZ po 1 było ponad miesiąc temu gdzie byłem "inny" a nie wiem czy wiesz ze byli tam twoi "koledzy" w tym czaris magnus i sam ty PZDR a po 2 tak na przyszłość grupa steam to grupa ale chce CI powiedzieć ,że nie wchodziłem z takimi tagami na jb jak tak to daj proszę ssy lub jakieś dowody bo jakaś grupa steam to nie udowadnia i złożyłem Edytowane 26 Maja 2021 przez Qubek 4 4 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzn 28 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Jestem na nie Ponieważ przez około 1miesiac que wchodził na serwer pod tagami teamu o nazwie "jk60" oprócz tego dużo razy mnie wyzywał Tez ma słaba aktywność I liczne prowokacje w moja stronę jak i innych na serwer łatwo cie sprowokować to takim klan tagem wbija @Qubek @Bellow to so dowody Edytowane 26 Maja 2021 przez KenZ 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayashi 82 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Obecnie jestem na wakacjach 2 tygodniowych i bardzo fajnie odpoczywam sobie od kompa jb i jego toksyczności.... nie ważne. Co do podania mogę wypowiedzieć się. +/- twoja aktyność nie powala. Swego czasu grałeś wiecej +/- wiek +/- fakt poprawiłes swoje zachowanie jednak zdarzają ci sie sytuacje prowokacji oraz nie miłego zachowania + chęci i starania aby uzyskać strażnika +/- średnio napisanie podanie raczej "na kolanie" Jestem za daniem ci szansy na okres probny 2 tygodni. Myślę że można sprawdzić twoje umiejetności strażnika w praktyce. Powodzenia Edytowane 24 Maja 2021 przez Bayashi 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Mam nadzieje, że nadrobiłeś luki z regulaminu i jak znowu dojdziesz do 2 etapu, to go zdasz. Jestem za daniem ci szansy, poprawiłeś swoje zachowanie i nawet zwracasz uwagę graczom, gdy robią cos niezgodnego z regulaminem. Unikasz konfliktów i sam je też często próbujesz załagodzić. Jestem za daniem ci szansy na okres próbny żeby zobaczyć jak się będziesz spisywał. @KenZ Dodaj jakieś dowody/ss'y 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaha11 29 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 (edytowane) Jestem na Nie -Wiek. -Aktywność. -Nadużywanie mikrofonu. -Brak mutacji. -Nieumiejętne prowadzenie po CT. -Robisz częste FK. -Dajesz się bardzo łatwo sprowokować. Pozdrawiam! Edytowane 24 Maja 2021 przez Xeriv3s 9 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 W dniu 24.05.2021 o 09:59, Qubek napisał: po 1 było ponad miesiąc temu gdzie byłem "inny" a nie wiem czy wiesz ze byli tam twoi "koledzy" w tym czaris magnus i sam ty PZDR a po 2 tak na przyszłość grupa steam to grupa ale chce CI powiedzieć ,że nie wchodziłem z takimi tagami na jb jak tak to daj proszę ssy lub jakieś dowody bo jakaś grupa steam to nie udowadnia i złożyłem 1. No ale to chyba dobrze, że Ci to wytknięto. Nawet jeśli to żart, administrator serwera (a guard także nim jest) powinien zachowywać się dojrzale i profesjonalnie, a Ty poleciałeś za tłumem, dołączając do tak idiotycznej grupy. 2. No i co z tego, że to grupa na Steam? Według Ciebie administrator powinien udzielać się na takich grupach, bo nie robi tego na serwerze? Wydaje mi się, że nie, a Ty teraz startujesz na tę posadę, mając taką historię sprzed miesiąca, a nie pół roku. Fajnie, że z jednej strony mówisz, że byłeś "inny", a z drugiej uważasz, że to Twoje zachowanie było ok, co tylko utwierdza w przekonaniu, że nie, nie zmieniłeś się. Powinieneś jasno powiedzieć, że zjebałeś i że był to błąd, a Ty najpierw mówisz, że się "zmieniłeś", następnie atakujesz osobę, która Ci to wytknęła, po czym tłumaczysz swoje zachowanie tym, że nie robiłeś tego na serwerze, więc w sumie jest git Może pora moi mili zacząć traktować tę rangę poważnie, a nie jak zabawkę 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howlie 206 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 @Qubek Widać, że istnieje taka grupa, ale on jak i jego koledzy chyba nie chcieli, abyś ty też go obrażał. Popatrz na to na dole. Jestem na NIE bo zbyt łatwo Cię sprowokować i nie sądze, abyś potrafił ogarnąć młyn jaki teraz jest na serwerze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Starasz się o posadę guarda na serwerze a czynnie bierzesz udział w "prześladowaniu" Kenza? Nie chce widzieć takiego zachowania na serwerze. 41 minut temu, -_- napisał: Może pora moi mili zacząć traktować tę rangę poważnie, a nie jak zabawkę Chcę w końcu znaleźć osobę, która poważnie potraktuje rangę o którą się stara a nie zamierza się po prostu nią bawić. Oczywiście odrzucam. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi