Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie quembek

Qubek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: quembek [CSC]
2. Imię: Błażej 
3. Wiek:15
4. Znajomość komend strażnika(1-10): 7
5. Sprawny i działający mikrofon**: tak
6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1069916
7. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Błażej pochodzę z województwa wielkopolskiego,  lubię szybką jazde na motorze xD, interesuje się muzyką w wolnym czasię gram na jailbreaku.
8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Nie ma za dużo adminów, guardów a pomoc sie przyda.
9. Steam_ID: STEAM_0:0:205015539
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 1 h w góre do 4 h MAX , w weekend troszkę mniej.
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu po 17,  w weekend pod wieczór 
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: +- 2k
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Raczej nie 
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak
** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone

@Xeriv3s daj link do demek gdzie nie umiejetnie prowadze + gdzie prowokuje

@KenZ 
po 1 było ponad miesiąc temu gdzie byłem "inny" 
a nie wiem czy wiesz ze byli tam twoi "koledzy" w tym czaris magnus i sam ty PZDR 
a po 2 tak na przyszłość grupa steam to grupa 
ale chce CI powiedzieć ,że nie wchodziłem z takimi tagami na jb jak tak to daj proszę ssy lub jakieś dowody bo jakaś grupa steam to nie udowadnia
i złożyłem 

image.thumb.png.91fe44a9c47199f0517a9ab514e52aa7.pngimage.thumb.png.7422741a882090a4a1d67c29a103af73.png

Edytowane przez Qubek
  • Like 4
  • Haha 4
  • Zmieszany 7

Jestem na nie 

Ponieważ przez około 1miesiac que wchodził na serwer pod tagami teamu o nazwie "jk60" oprócz tego dużo razy mnie wyzywał 

Tez ma słaba aktywność 

I liczne prowokacje w moja stronę jak i innych na serwer 

łatwo cie sprowokować 

image.png.4dd9e70115b2889701511a756656de86.png

to takim klan tagem wbija @Qubek 

@Bellow to so dowody 

Edytowane przez KenZ
  • Like 1
  • Haha 3

Obecnie jestem na wakacjach 2 tygodniowych i bardzo fajnie odpoczywam sobie od kompa jb i jego toksyczności.... nie ważne. Co do podania mogę wypowiedzieć się.

+/- twoja aktyność nie powala. Swego czasu grałeś wiecej 

+/- wiek 

+/- fakt poprawiłes swoje zachowanie jednak zdarzają ci sie sytuacje prowokacji oraz nie miłego zachowania

+ chęci i starania aby uzyskać strażnika

+/- średnio napisanie podanie raczej "na kolanie"

Jestem za daniem ci szansy na okres probny 2 tygodni. Myślę że można sprawdzić twoje umiejetności strażnika w praktyce.

Powodzenia :)

Edytowane przez Bayashi
  • Zmieszany 12

Mam nadzieje, że nadrobiłeś luki z regulaminu i jak znowu dojdziesz do 2 etapu, to go zdasz. Jestem za daniem ci szansy, poprawiłeś swoje zachowanie i nawet zwracasz uwagę graczom, gdy robią cos niezgodnego z regulaminem. Unikasz konfliktów i sam je też często próbujesz załagodzić. Jestem za daniem ci szansy na okres próbny żeby zobaczyć jak się będziesz spisywał. 

@KenZ Dodaj jakieś dowody/ss'y

• Zmieszany 2
  • Uwielbiam 1

Jestem na Nie

-Wiek.

-Aktywność.

-Nadużywanie mikrofonu.

-Brak mutacji.

-Nieumiejętne prowadzenie po CT.

-Robisz częste FK.

-Dajesz się bardzo łatwo sprowokować.

Pozdrawiam! 

Edytowane przez Xeriv3s
  • Like 9
  • Dziękuję 1
  • Haha 1

• Właściciel
W dniu 24.05.2021 o 09:59, Qubek napisał:

po 1 było ponad miesiąc temu gdzie byłem "inny" 
a nie wiem czy wiesz ze byli tam twoi "koledzy" w tym czaris magnus i sam ty PZDR 
a po 2 tak na przyszłość grupa steam to grupa 
ale chce CI powiedzieć ,że nie wchodziłem z takimi tagami na jb jak tak to daj proszę ssy lub jakieś dowody bo jakaś grupa steam to nie udowadnia
i złożyłem 

1. No ale to chyba dobrze, że Ci to wytknięto. Nawet jeśli to żart, administrator serwera (a guard także nim jest) powinien zachowywać się dojrzale i profesjonalnie, a Ty poleciałeś za tłumem, dołączając do tak idiotycznej grupy.

2. No i co z tego, że to grupa na Steam? Według Ciebie administrator powinien udzielać się na takich grupach, bo nie robi tego na serwerze? Wydaje mi się, że nie, a Ty teraz startujesz na tę posadę, mając taką historię sprzed miesiąca, a nie pół roku.

Fajnie, że z jednej strony mówisz, że byłeś "inny", a z drugiej uważasz, że to Twoje zachowanie było ok, co tylko utwierdza w przekonaniu, że nie, nie zmieniłeś się.
Powinieneś jasno powiedzieć, że zjebałeś i że był to błąd, a Ty najpierw mówisz, że się "zmieniłeś", następnie atakujesz osobę, która Ci to wytknęła, po czym tłumaczysz swoje zachowanie tym, że nie robiłeś tego na serwerze, więc w sumie jest git

Może pora moi mili zacząć traktować tę rangę poważnie, a nie jak zabawkę

• Like 3
  • Dziękuję 1

@Qubek Widać, że istnieje taka grupa, ale on jak i jego koledzy chyba nie chcieli, abyś ty też go obrażał. Popatrz na to na dole.

Jestem na NIE bo zbyt łatwo Cię sprowokować i nie sądze, abyś potrafił ogarnąć młyn jaki teraz jest na serwerze.

image.png

• Like 1
  • Uwielbiam 1

Starasz się o posadę guarda na serwerze a czynnie bierzesz udział w "prześladowaniu" Kenza? Nie chce widzieć takiego zachowania na serwerze.

41 minut temu, -_- napisał:

Może pora moi mili zacząć traktować tę rangę poważnie, a nie jak zabawkę

Chcę w końcu znaleźć osobę, która poważnie potraktuje rangę o którą się stara a nie zamierza się po prostu nią bawić. Oczywiście odrzucam.

• Dziękuję 2
  • Uwielbiam 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Dziękuję 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności