Kenor 68 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 1. Twój Nick: Kenor 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracz 3. Nick oskarżonego: Teksano 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:46011266 5. Data i godzina zdarzenia: około 22:50 6. Mapa: jb_mountaincraft 7. Opis sytuacji: Wygrałem pierwszą reakcje w quizie czy będziemy odpowiadać od góry czy od dołu. Teksano powiedział, że ma mnie zablokowanego (tak chyba nie można po stronie ct?) i nie wie co pisze. Nie zdążyłem jeszcze napisać a TT'ki zaczeli mówić, że chcę żeby zaczął brać od dołu. Gdy ja pisałem na czacie ze jeszcze nie wybrałem i nie pójdę na środek lasera Teksano jak gdyby nigdy nic po prostu mnie zabił za "nie pójście na środek lasera". 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) Demko ---> http://782202.node33.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1622061902-1622064625.zip Świadkowie Howlie, Lody Nogger Nie pozdrawiam. 4 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Zostałeś zabity za niewykonanie polecenia prowadzącego, ale pomimo tego teksano za nieznajomość regulaminu otrzymuje bana na CT o długości jednego dnia. Jeżeli nie widzi ci się bezbronnie ginąć, to nie możesz sobie pozwalać na taką samowolkę po stronie TT, z powodu twojego przywileju z pierwszej reakcji. Taką sytuację należy wyjaśnić po rundzie albo wpisać FK, wtedy powinieneś dostać freedaya, ale wolałeś od razu wyjść z serwera i napisać skargę. Przypominam, że ban zostanie nadany za nieznajomość regulaminu, a nie za jednego FK. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi