Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Picia

PiciaKoks

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Picia [CSC]
2. Imię: Piotr
3. Wiek: 16 
4. Znajomość komend strażnika(1-10): 5, lecz szybko się uczę
5. Sprawny i działający mikrofon**: Mam
6. Link do swojego GameMe**: Zobacz sam
7. Parę słów o sobie **: Czyś. Jestem Piotrek pochodzę z Małego miasta znajdujące się w województwie Warmińsko-mazurskim, chodzę do 1 klasy zawodowej, o profilu Mechanik pojazdów samochodowych. Jestem fajnym pomagającym przyjacielem zawszę gdy ktoś mnie poprosi o coś to podzielę się lub go poratuje go gdy jest on/ona w potrzebie, dużo spędzam czasu na w domu Jak i poza domem no to tyle. 
8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Ze względu na to gdy nie ma żadnego Guarda/Admina lub Opiekuna robi się syf na serwerze i każdy na każdego się wyzywa poniża oraz prowokuje do kłótni  lub jak ktoś oszukuje na zabawach więc chcę to załagodzić żeby nie było takich sytuacji
9. Steam_ID: STEAM_0:1:584116840
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: no tak od 2 do 7 godzin zależy jak się wyrobię z czasem
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu gram od godziny tak od około 14 do 23 a weekendy  od 13 do 24.
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 lata
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak
14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście że tak

• Like 1
  • Haha 3
  • Zmieszany 12

Co Ty wiesz Kenzik o tym co jegomość odpierdala na serwerze?

Picia jest sztampowym przykładem osoby, która nie powinna mieć guarda. Zapytacie się pewnie dlaczego? Z uśmiechem na ustach podam parę przykładów :

- najważniejszym argumentem jest to, że jegomość jest człowiekiem, którego najłatwiej sprowokować z całej "elity" JB, wystarczy czymkolwiek rzucić w jegomościa, a ten już mówi całą litanie o tym kim ty nie jesteś bądź jesteś i ewentualnie rozpowie plotki o domniemanym związku z jednym z opiekunów,

- celowe obniżanie głosu też nie jest dobrym pomysłem ze strony jegomościa, ostatnimi czasy (szczególnie przy prowadzeniu) jegomość obniża głos, by nie było, że ma tonacje podobną do nienaoliwionych zawiasów,

- co do tego czy jegomość pomaga to nie jestem pewny, możliwe jest to wtedy i tylko wtedy, gdy mnie nie ma na JB, bo może raz pomógł jak byłem,

- syfu nie ogarnie ten, kto go robi. Ta zasada (wymyślona na poczekaniu przez mnie) w 100% się sprawdza przy jegomościu, wystarczy przytoczyć niedawno rozpatrzoną sprawę animovy/mitrox, na demku z minecraft_prison_b3 jasno słychać oprócz wywodów mitroxa również pierdolenie jegomościa w stronę bliżej mi nieznaną. To nie jest odosobniony przypadek, gdzie jegomość daje popalić na voiceczacie, 

- ta piątka przy znajomości komend też mnie niepokoi, ale skoro się szybko uczysz to można to przyjąć jako +/-, 

- chciałem jeszcze przypomnieć dosyć krótką historię z władzą na innym serwerze naszej sieci, co mnie bardziej zniechęca do tego by poprzeć tą kandydaturę.

Dobra, to są minusy, muszą być jakieś plusy, nie? 

+ Aktywność, jest se jakaś dobra aktywność, którą powinna mieć każda osoba z administracji, ale jej niektórzy nie mają,

+ Mimo prywatnych niesnasek z jegomościem możliwe jest dogadanie się z nim, choć to bywa trudne.

Reasumując, na nie.

Dziękuję za uwagę, życzę owocnej pracy Dominikowi @ZyXeel. Kocham Cię Dominik, choć to nie jest ten opiekun, o którego mi wcześniej chodziło 

Edytowane przez MAGnusb0b
v1.1 - dodano parę wstawek i jednego plusa, może dam coś wincyj, ale kto to wie | v1.2 - przepraszam Dominik, że wykrakałem. Kuruj się i wracaj do nas jak najprędzej. Oprócz tego jeden plus dla jegomościa.
  • Like 3
  • Dziękuję 2
  • Haha 5
  • Uwielbiam 4

Na chwile obecną nie jestem pewny twojej osoby więc pozostawię ostateczny werdykt innym.

Do + należy na pewno :

+ aktywność

Ale minusów jest o wiele więcej. Sam spin z tobą nie mam ale niestety inni raczej mają. Ze względu na potrzebę zrekrutowania większej ilości adminów myśle że poprawa zachowania z twojej strony załatwi sprawę. 

Taka nauczka na przyszłość - popraw swoje zachowanie na serwie bo są czasem na ciebie skargi. Miłego dnia

Edytowane przez Erwin Rommel4Ever

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności