PiciaKoks 38 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1. Nick: Picia [CSC] 2. Imię: Piotr 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend strażnika(1-10): 5, lecz szybko się uczę 5. Sprawny i działający mikrofon**: Mam 6. Link do swojego GameMe**: Zobacz sam 7. Parę słów o sobie **: Czyś. Jestem Piotrek pochodzę z Małego miasta znajdujące się w województwie Warmińsko-mazurskim, chodzę do 1 klasy zawodowej, o profilu Mechanik pojazdów samochodowych. Jestem fajnym pomagającym przyjacielem zawszę gdy ktoś mnie poprosi o coś to podzielę się lub go poratuje go gdy jest on/ona w potrzebie, dużo spędzam czasu na w domu Jak i poza domem no to tyle. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Ze względu na to gdy nie ma żadnego Guarda/Admina lub Opiekuna robi się syf na serwerze i każdy na każdego się wyzywa poniża oraz prowokuje do kłótni lub jak ktoś oszukuje na zabawach więc chcę to załagodzić żeby nie było takich sytuacji 9. Steam_ID: STEAM_0:1:584116840 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: no tak od 2 do 7 godzin zależy jak się wyrobię z czasem 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu gram od godziny tak od około 14 do 23 a weekendy od 13 do 24. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2 lata 13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Oczywiście że tak 1 3 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzn 28 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jestem na nie Ta mapa powie ci @ZyXeel jakim guard byl by @PiciaKoks macie linka tam picia mówi "Ni****" http://782202.node33.pukawkhttp://782202a.pl/dem-jb_dust2_v47_cscfix-1622058972-1622061899.zip 10 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGnusb0b 118 Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) Co Ty wiesz Kenzik o tym co jegomość odpierdala na serwerze? Picia jest sztampowym przykładem osoby, która nie powinna mieć guarda. Zapytacie się pewnie dlaczego? Z uśmiechem na ustach podam parę przykładów : - najważniejszym argumentem jest to, że jegomość jest człowiekiem, którego najłatwiej sprowokować z całej "elity" JB, wystarczy czymkolwiek rzucić w jegomościa, a ten już mówi całą litanie o tym kim ty nie jesteś bądź jesteś i ewentualnie rozpowie plotki o domniemanym związku z jednym z opiekunów, - celowe obniżanie głosu też nie jest dobrym pomysłem ze strony jegomościa, ostatnimi czasy (szczególnie przy prowadzeniu) jegomość obniża głos, by nie było, że ma tonacje podobną do nienaoliwionych zawiasów, - co do tego czy jegomość pomaga to nie jestem pewny, możliwe jest to wtedy i tylko wtedy, gdy mnie nie ma na JB, bo może raz pomógł jak byłem, - syfu nie ogarnie ten, kto go robi. Ta zasada (wymyślona na poczekaniu przez mnie) w 100% się sprawdza przy jegomościu, wystarczy przytoczyć niedawno rozpatrzoną sprawę animovy/mitrox, na demku z minecraft_prison_b3 jasno słychać oprócz wywodów mitroxa również pierdolenie jegomościa w stronę bliżej mi nieznaną. To nie jest odosobniony przypadek, gdzie jegomość daje popalić na voiceczacie, - ta piątka przy znajomości komend też mnie niepokoi, ale skoro się szybko uczysz to można to przyjąć jako +/-, - chciałem jeszcze przypomnieć dosyć krótką historię z władzą na innym serwerze naszej sieci, co mnie bardziej zniechęca do tego by poprzeć tą kandydaturę. Dobra, to są minusy, muszą być jakieś plusy, nie? + Aktywność, jest se jakaś dobra aktywność, którą powinna mieć każda osoba z administracji, ale jej niektórzy nie mają, + Mimo prywatnych niesnasek z jegomościem możliwe jest dogadanie się z nim, choć to bywa trudne. Reasumując, na nie. Dziękuję za uwagę, życzę owocnej pracy Dominikowi @ZyXeel. Kocham Cię Dominik, choć to nie jest ten opiekun, o którego mi wcześniej chodziło Edytowane 29 Maja 2021 przez MAGnusb0b v1.1 - dodano parę wstawek i jednego plusa, może dam coś wincyj, ale kto to wie | v1.2 - przepraszam Dominik, że wykrakałem. Kuruj się i wracaj do nas jak najprędzej. Oprócz tego jeden plus dla jegomościa. 3 2 5 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Rommel4Ever 207 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Na chwile obecną nie jestem pewny twojej osoby więc pozostawię ostateczny werdykt innym. Do + należy na pewno : + aktywność Ale minusów jest o wiele więcej. Sam spin z tobą nie mam ale niestety inni raczej mają. Ze względu na potrzebę zrekrutowania większej ilości adminów myśle że poprawa zachowania z twojej strony załatwi sprawę. Taka nauczka na przyszłość - popraw swoje zachowanie na serwie bo są czasem na ciebie skargi. Miłego dnia Edytowane 30 Maja 2021 przez Erwin Rommel4Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Maja 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi