Skocz do zawartości

Podanie na guard

kzn

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Knz[CSC]
2. Imię:Daniel
3. Wiek:16
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 3
5. Sprawny i działający mikrofon**:Wydaje mi sie ze tak
6. Składka (TAK/NIE):Tak
7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1078239
8. Parę słów o sobie **: Siema jestem daniel pochodze z polski ale teraz mieszkam w angli jestem osoba tolerancyjna lubie pomogac gdy mam czas wolny smigam 
na desce gram w pilke jak i w siadkówke a i zapoimialem dodac ze moim zaienteresowaniem jest tilla lila 
9. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**:Duzo osób lamie regulamin teraz w tym okresie jest ciezko z administracja na serwer i 
chce pomagac
10. Steam_ID:STEAM_0:0:459772249
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 3 do 6 godzin 
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze to od 16 do nawet 23 a w weekendy od 10 do 17 
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2k
14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE):Nie wiem chyba nie 
15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie 
** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)

to co pisze do medve to jest dla zartu czyli gejdve on o tym wie @CypriaN

ja tez pordro dla exeter 

Edytowane przez KenZ
  • Haha 8
  • Zmieszany 3
  • Smutny 2
  • Uwielbiam 1

Na nie 

Podanie napisane na szybko.

Błędy w podaniu

Łatwo ciebie sprowokować

- Brak mutacji

Pozdrawiam Exetera @czaris tez.

Edytowane przez Kenor
  • Like 4
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 3

Witamy w drugiej części wywodów nt. tego, kto ma być guardem, a kto nie.

Dzisiaj na tapecie: Kenzik znany przez tydzień jako Zeju.

Jegomość zupełnie inny do Pici, choć dzielą ze sobą parę wad, które trza wyciągnąć, nie?

- Najważniejszym minusem jest to, że jegomość ma reputacje tak zepsutą, że jakby to był Tupolew ze Smoleńska tobym znalazł fragment skrzydła na swoim podwórku, a mieszkam bardzo daleko od Smoleńska. Nieważne kiedy jegomość wejdzie i cokolwiek powie, to już jest paru delikwentów, którzy albo wyzywają go, albo każą się jegomościowi uciszyć (łagodnie rzecz ujmując). Gdyby nie tak bardzo zepsuta reputacja to ton mojej wypowiedzi byłby inny,

- Kolejną wadą jegomościa jest niski stopień znajomości komend związanych z SB, co jest podstawą bycia guardem lub później adminem/opiekunem. Nie mając ogarniętych komend nie pcha się na jakiekolwiek stanowisko, choć nie wątpię, że jegomość może być chłonny jak gąbka i pojmie te komendy w trymiga,

- @CypriaN dobrze przytoczył odzywki jegomościa na sayu, nie wykluczam, że mógł też nadużywać czatu adminowego (u@) i głosowego, co wcześniej przytoczyłem przy reputacji jegomościa,

- Równie ważna jest znajomość języka, która u jegomościa kuleje, co już mu wytknąłem z raz czy dwa. Przy ewentualnym rozpatrywaniu skarg potrzebna jest względnie poprawna polszczyzna, której jegomość może nie mieć,

-/+ Nie muszę też pisać o braku wiedzy o posiadanej mutacji, choć ton głosu jegomościa w moim przypadku można znieść.

Dobra, tyle minusów. Myślałem, że jest ich więcej, ale no cóż... Z powietrza ich nie wezmę, więc plusy.

+ Aktywność, jest dobra aktywność, co jest ważne,

+/- Względne ogarnięcie się po stronie klawiszy, choć prowadzenie można nieco podciągnąć u jegomościa,

+ Można się z jegomościem dogadać, ale lepiej niż z Picią, co jest giga plusem.

Reasumując, z "rzalem" i "bulem", jestem zmuszony napisać, że jestem na nie, choć się poważnie wahałem nad decyzją.

Tyle z mojej strony, chciałem tym razem pozdrowić moich kumpli @animovy oraz @vhs. Koxy z nich. Maćka vel exetera też chciałbym, ale go już z nami nie ma. :( Jeszcze @Kenor, ten też jest kox.

Edytowane przez MAGnusb0b
v1.1 - musiałem k-worda usunąć
  • Like 5
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 5

• -_- zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności