seig427 2 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) 1. Nick: seig427 CSC 2. Imię: Igor 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 4 5. Sprawny i działający mikrofon**:tak 6. Składka (TAK/NIE):nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1020777 8. Parę słów o sobie **:Siemka, jestem Igor mieszkam w kaliszu interesuje się grafiką wektorową ,chodze do technikum zste na kierunku grafika komputerowego,lubie sobie czasem wieczorami wyjść na miasto ze znajomymi 9. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**:Siedze tu od dłuższego czasu i zauważylem że brakuje guarda na serwerze który by ogarnął haos 10. STEAM_0:1:517356671 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:od 1h do 5h 12. W jakich godzinach grasz? różnie zależy od szkoły ale raczej w godzinach popołudniowych i wieczornych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:546h 14. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE):tak 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 8 Czerwca 2021 przez seig427 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bellow 78 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Ostatnio dużo osób dostało szanse od @ZyXeel na sprawdzenie się w roli Guarda i (moim zdaniem) sprawują się dobrze. Rzadko, gdy wchodzę na serwer, nie ma na nim kogoś z Administracji, a oni sami wywiązują się z obowiązków. Imo Administracja jest jak na razie w komplecie, a z tego co wiem to aktualnie aż 4 osoby są na okresie próbnym. Ja jestem na nie ze względu na to co napisałem, ale ostateczne zdanie ma Opiekun. Pomijając to, mogę powiedzieć, że jesteś przyjazną osobą, nie widziałem żebyś miał z kimś konflikt, i często pomagasz nowym jak i stałym graczom co jest na plus. Pozdrawiam👋 @offen Widziałem jakie było zamieszanie na grupce i serwerze jak 3 osoby dołączyły na okres próbny i w sumie na tej podstawie napisałem ta odpowiedź. Nie jestem przeciw temu, żeby @seig427 dołączył do administracji, tylko wydaje mi się kolejna osoba wprowadziłaby większe zamieszanie niż było. Nie wiem tak naprawde jak teraz jest a decyzja nalezy do Zyxela Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Bellow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
offen 1 102 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) Godzinę temu, Bellow napisał: Ostatnio dużo osób dostało szanse od @ZyXeel na sprawdzenie się w roli Guarda i (moim zdaniem) sprawują się dobrze. Rzadko, gdy wchodzę na serwer, nie ma na nim kogoś z Administracji, a oni sami wywiązują się z obowiązków. Imo Administracja jest jak na razie w komplecie, a z tego co wiem to aktualnie aż 4 osoby są na okresie próbnym. Ja jestem na nie ze względu na to co napisałem, ale ostateczne zdanie ma Opiekun. Pomijając to, mogę powiedzieć, że jesteś przyjazną osobą, nie widziałem żebyś miał z kimś konflikt, i często pomagasz nowym jak i stałym graczom co jest na plus. Pozdrawiam👋 Czyli twoim zdaniem powinien dostać guarda ale... jednak nie, ponieważ "administracja jest w komplecie" XD. Jeszcze jakiś czas temu był dramat z ilością osób w administracji jak i ich aktywnością a ty chcesz skreślać kogoś no bo w sumie to już jest dużo guardów to wystarczy. Moim zdaniem @seig427 powinien dostać szansę. Im więcej osób na okresie próbnym tym lepiej (Chodzi mi oczywiście o osoby, które się do tego nadają i są zaangażowane w życie serwera , a ja takiego go zapamiętałem i adore sam o tym wspomniał). Większa rywalizacja w osiągnięciu celu przez guarda (admin) a co za tym idzie większa skuteczność i zaangażowanie. No i przy okazji będzie łatwiej wyrzucić najsłabsze ogniwa z administracji, bo nie będzie smęcenia, że "nie ma nikogo lepszego na to stanowisko". Nie wspomniałem jeszcze o tym, że zbliża się okres wakacyjny, gdzie to graczy jest najwięcej a administracja wyjeżdża na wakacje/wyjazdy etc. i będzie problem z przypilnowaniem serwera. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez offen 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Dobra zobaczymy co z tego wyjdzie, skontaktuj się ze mną na pw w celu ustalenia drugiego etapu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi