Teksano 64 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 1. Nick: Teksano2. Imię: Marcin3. Wiek: 22 😎4. Znajomość komend strażnika(1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: jest6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/10399547. Parę słów o sobie **: Siema jestem Marcin mieszkam w Poznaniu. Lubie pilke nozna i siatkowke no i rowerki. A i picie alkoholu ale to zbyt common hobby wiec pomijam. 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Lubie RZONDZIĆ❤️9. Steam_ID: STEAM_1:0:4601126610. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: a roznie raz w ogole bo pije alkohol, raz 6godzin bo nie mam przyjaciół11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w tygodniu godzinka/dwie w porywach do 10, weekendy rzadziej12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 5788h xD13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): chyba ta14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): posiadalem 4 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suiryu 526 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Wszystko super. Osoba, która popełniała dużą ilość błędów za poprzedniej kadencji i nawet nie potrafi podejść do napisania podania poważnie, w takim razie jak podejdziesz do obowiązków? Fajnie jest napisać coś śmiesznego równocześnie wprowadzając coś do swojego podania niż napisać coś głupiego, drastycznie schrzanić swój wizerunek wśród osób na forum oraz w tym samym czasie opluć to, co powtarza się od dłuższego czasu... Cytat Może pora moi mili zacząć traktować tę rangę poważnie, a nie jak zabawkę Nie wiem, czy próbujesz podkreślić, że masz dystans do siebie czy to po prostu zwykła głupota, ale w tym podaniu jest tego chyba aż za dużo. Sądzę, że twoje dołączenie do grona administracji przyniosłoby więcej problemów dla opiekuna niż korzyści. Patrząc na twoją poprzednią kadencję i poprzednie odrzucone podanie za nieodczekanie tygodnia uważam, że ludzie wymyślaliby własne zasady, których nawet nie ma w regulaminie a ty byś to łykał. W podaniu nie ma nic, co by przekonało osoby postronne do dania ci szansy, dodatkowo uważam, że pisanie podań w taki sposób pokazuję, jak bardzo masz wywalone w swoją "wizytówkę". Pewnie sobie pomyślicie, a co ja tam wiem? Przecież od mojego odejścia nawet nie zawitałem na serwer... Cóż, chyba tego nie potrzebowałem skoro podanie mówi więcej niż 1000 słów. Lubię cię i mam nadzieję, że sobie coś w końcu uświadomisz. Jestem na nie. 6 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 13.05 otrzymałeś bana na aż 6 dni za złe zachowanie na serwerze, a to od razu skreśla Twoje podanie 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi