Pr3datorek 14 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 (edytowane) 1. Nick: PREDATOREK2. Imię: Bartek3. Wiek: 164. Znajomość komend strażnika(1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Link do swojego GameMe**: Klik7. Parę słów o sobie **: Siemano jestem Bartek, mam 16 lat, uczęszczam do szkoły o profilu programistycznym, uczę się programować aplikacje oraz tworzyć profesjonalne strony internetowe. Jestem osobą zawziętą, szczerą i otwartą na różne propozycję, staram się być osobą obiektywną i szczerą, każdego darzę szacunkiem niezależnie od wieku, potrafię tworzyć miłą atmosferę wspólnych rozgrywkach jak i poza nim. Dysponuję podzielnością uwagi i jestem w stanie rozwiązywać problemy bez popełniania wielu błędów 8. Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem**: Chciałbym zostać guardem aby pomagać wyższej administracji, proponować różne zmiany na serwerze, utrwalać i rozwiązywać problemy nowych graczy oraz tych z większym stażem i widzę że większość guardów nie wchodzi na serwer a ja mam dużo czasu, i mogę to wykorzystać na jailbreaku 9. Steam_ID: STEAM_0:1:52862513510. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Minimum z 2 godziny, zależnie od dnia może nawet dobić do 4-5 godzin11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 9-15 + wieczory, weekendy: popołudniu + wieczorem 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 900h13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) @Milosh Ta wiadomość na czacie to do kolegi, robiliśmy sobie beke więc nie bierz tego że nie szanuje innych osób jak sam napisałeś że nie znasz mnie więc nie wiesz tego czy szanuje czy nie, jeden screen Ci nie udowodnij czy szanuje młodsze osoby, a na pewno mam większy szacunek od tych osób co dłużej grają na serwerze. A po drugie niby jesteś dwa na lata forum a ani razu nie widziałem Cię na serwerze. A z moim graniem na serwerze to grałem dłużej i częściej od paru osób z obecnych guardów. Pozdrawiam cieplutko 😘 @Qubek Pokaz dowody na zdarzające się wyzwiska, i jeśli chodzi o pokemony to staram się nie robić zbyt często. Nawet Adore na poprzednim podaniu napisał komentarz cytuje "Poprawiłeś się z prowadzeniem po stronie CT bo nie robisz już tylko pokemonów". więc nie wymyślaj. Pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Pr3datorek 4 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 16 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 (edytowane) No tak średnio bym powiedział, któryś raz z rzędu wrzucasz to samo podanie (screen), twoja aktywność ostatnimi czasy też nie powala na kolana, przez cztery dni nie rozegrałeś na serwerze nawet pełnej godziny, pchasz się na siłę po uprawnienia na serwerze (zrzut ekranu twoich tematów), w podaniu piszesz o proponowaniu zmian na serwerze, możesz bez jakiejkolwiek posady to robić, tak - zrób to dobrze a zdobędziesz poparcie graczy, osobiście nie znam cię, lecz przeglądając twój profil jestem na stanowcze nie. - Duplikacja podań -Braki w aktywności -Czatu nie mam zamiaru ci oceniać, u każdego gracza czy admina znalazłoby się wiele wyzwisk czy prowokacji, to co się dzieje na serwerze nie powinno być windowane przez gameme na forum, Pograj trochę na serwerze, ta posada jest dana praktycznie każdemu, wystarczy się sprawdzić. EDIT : Jednak ocenię twój czat, umknął mi wątek z "darzeniem szacunkiem każdego niezależnie od wieku", rycerzu o podwójnej osobowości, parodia. Edytowane 16 Czerwca 2021 przez Milosh 9 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 -zdaża się obraza -oprócz zabaw na mapie co mape robicie pokemony co jest już nudne zero kreatywności +aktywność jestem na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Nie raz spotkałem się z sytuacją gdzie prowokujesz/wciągasz się w kłótnie. Twoja gra po CT też daje trochę do życzenia, również nie widzę jakiegokolwiek strania się o posade guarda. Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyXeel 602 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi