Ebox 0 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) dzień dobry dostałem bana za auto bhop alę używałem tego binda bind "MWHEELUP" "+jump" ale admin miky uznał to za hack auto bhop prosze o unbana na serwery cs-slassic i mam nadzieje żę sprawa zakończy się dobrze. Edited June 18, 2021 by Ebox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonSalerii 606 Posted June 18, 2021 Share Posted June 18, 2021 (edited) Proszę o zastosowanie się do wzoru, oraz używania opcji edytuj. @Ebox Ostatnia szansa. Napisz proszę dokładnie stosując się do wzoru oraz proszę byś to zrobił za pomocą opcji edytuj Brak wzoru oraz czas minął już dawno 😅 Edited July 5, 2021 by DonSalerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonSalerii 606 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts