Ebox 0 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) dzień dobry dostałem bana za auto bhop alę używałem tego binda bind "MWHEELUP" "+jump" ale admin miky uznał to za hack auto bhop prosze o unbana na serwery cs-slassic i mam nadzieje żę sprawa zakończy się dobrze. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Ebox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Proszę o zastosowanie się do wzoru, oraz używania opcji edytuj. @Ebox Ostatnia szansa. Napisz proszę dokładnie stosując się do wzoru oraz proszę byś to zrobił za pomocą opcji edytuj Brak wzoru oraz czas minął już dawno 😅 Edytowane 5 Lipca 2021 przez DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 5 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi