htez 6 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Imię : KamilNick : ALEX MERCERWiek : 16Znajomość AMXX[(1/10) : 8Mikrofon(tak/nie) : NieSkładka(tak/nie) : 11,07 sms ale na razie brak pieniędzy na telefonieSteam/NS : NSKontakt:: Podam późniejDlaczego ty? :: Ponieważ jestem ogarnięty umiem ogarnąć serwerIlość godzin przegranych na serwerze : Troche mam tych godzinLink do Reklam : Brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na tak. Wiek, amx, grasz często. Ale zrób reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htez 6 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A jak się reklamy robiło bo za bardzo nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jest kod reklamowy i wklejasz na inne fora w dział Serwery Counter-Strike 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na nie!:Popraw aktywność na forum :> I na servie też nie widywałem !No i reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Na nie.Powody:-mała aktywność na forum-brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Posty: 4Non steamReklamynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 ja jestem na nie , mała aktywnosc na forum , nie masz micro , brak reklam .. przykro mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(BHP)_CoollMee_ 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Na Wielkie nie Powody:-Brak Micro-Brak Reklam-I Jak Na Razie Brak Składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Na nie Powody:-brak reklam-brak micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anog55 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Również nie powody /\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 na nie powody /\ | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na nie powody /\A tak wgl. jakim cudem grałbyś na aktywnym banie ? hę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKalixo 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na Nie..-Brak Mikro-Brak Reklam-I Jak Na Razie Brak Składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie , i powinien dostać warna za takie podanie robione w 1 min i dosyć jeszcze , że nawet reklam nie robił . Za takie coś warny powinny lecieć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na nie\brak reklam nie wiadomo czy bd placil bo ma brak srodkow na konciebrak micro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie masz pieniędzy to po co podanie? Składka jest wymagana.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 NIESKŁADKAREKLAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi