SkóówielKOmar 0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam na wstępie chciałbym się odnieść do bana założonego na moje konto w Cs go na JB dnia 13.07.21. Tego dnia obrażałem Pana grającego pod nickiem Magnus za co chciałbym go bardzo przeprosić , Magnus jeśli to czytasz wiedz, że nie chciałem cię urazic na pewno jestes bardzo fajnym chłopakiem ja po prostu uwielbiam droczyć sięz nowo poznanymi ludzmi i kazdy kto mnie zna to to potwierdzi dodatkowo na pokazaniu talentu w celu dojścia do finału jako swój talent naskrobałem sfastyke z pieczołowitą starannością ktoś może pomyśleć, że jestem (za przeproszeniem użyje nieetycznego słowa w języku polskim) pierdolniętym pizdokleszczem dlatego, że się z tego naśmiewam (oczywiście ma rację ) ale należy także wiedzieć iż sfastyka w Indiach oznacza symbol szczęścia. Na koniec chciałbym dodać coś od siebie z serca w pełni zasługuje na bana aby pokazać innym graczom tego zacnego serwera iż nie należy tak postępować ale czy okres 3 miesięcy za takie przewinienie to zasłużona kara ? odpowiedz zostawiam Państwu. Dziękuję na poświęcony czas i życzę wszystkim więcej niż mam sam, powiedziałbym Żegnam ale to by znaczyło, że nie chcę Was więcej widzieć dlatego powiem Do widzenia za niedługo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkóówielKOmar 0 Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) (*) Edytowane 15 Lipca 2021 przez SkóówielKOmar glupota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Po pierwsze jak się odwołujesz to musisz zawsze dostosować się do wzoru Po drugie i to tutaj ważniejsze, takie odwołanie piszesz w dziale serwera na którym dostałeś bana to jest https://forum.cs-classic.pl/forum/510-skargi/ albo https://forum.cs-classic.pl/forum/509-podania/ i tam też się odwołujesz według wzoru który został podany. Edytowane 15 Lipca 2021 przez Mahesvara. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi