Skocz do zawartości

Beta testy na serwerze.

ZyXeel

Rekomendowane odpowiedzi

Od 16.08.2021 rozpoczną się beta testy na serwerze

Jutro odbędą się beta testy czyli wszystko będzie zresetowane 

Za każdy znaleziony błąd otrzymacie nagrodę

Błąd zgłaszacie tutaj za pomocą wzoru:

Opis błędu: 

Nick na serwerze: 

Z góry dziękuje za zgłoszenia, jak beta testy pójdą sprawnie to niedługo zobaczymy się na starcie nowego sezonu!

// cichy 6

// sheen 5

// Mahes 1

// zyzo 2

// ashen 2

// keiz 1

// qubek 2

• Like 7
  • Smutny 1

• Właściciel
  • VIP/SVIP zostały przedłużone o 2 tygodnie
  • Osoby, które zakupiły blunt w tym miesiącu, mogą wnioskować o zwrot wPLN u mnie na PW. Sprawdzę na co to poszło

1. Naprawiono !warden
  2. Naprawiono błąd z życzeniem dla 1 kontrabandy
  3. Dodano komendy dla drużyn !team/!druzyna/!tt/!wiezien
  4. Dodano resetowanie naćpania przy życzeniu
  5. Poprawiono komendę dla opisu ruletki w menu
  6. Poprawiono obstawianie
  7. Poprawiono balans drużyn
  8. Dodano resetowanie zakupów w sklepie na życzeniu
  9. Poprawiono VIP vs VIP
  10. Poprawiono wg
  11. Poprawiono wstawianie na czarny rynek kontrabandy
  12. Poprawiono fragi oraz punkty w tabelii
  13. Na Survivalu można już podnosić broń
  14. Zawężono krąg teleportacji przy FK
  15. Usunięto lekką przeźroczystość na pojedynku
  16. Poprawiono chowanego
  17. Dodano zapis dla kontraband
  18. Poprawiono zakupione HP w sklepie
  19. Poprawiono kolor przy oznaczaniu dla różowego
  20. Dodano wymianę
  21. Dodano sprawdzanie godzin przy wejściu do Klawiszy
  22. Dolarek poprawiony
  23. !lr poprawione
  24. Poprawiono ulepszanie kontrabandy
  25. Poprawiono dołączanie do Klawiszy
  26. Poprawiono pojedynek na granaty
  27. Zablokowano mediki na mapach podczas pojedynku
  28. Poprawiono komendę !czasgry
  29. Poprawiono FD w sklepie z następnej rundy na natychmiastowego dodanie
  30. Usunięto kosy na pojedynku
  31. Poprawiono FK
  32. Poprawiono dźwięki

Notka:

1. Nie ma zadań i nie będzie na becie
  2. Nie ma ikon/mvp, bo zresetowaliśmy gangi, lecz jeśli ktoś wymienił respekt na ikonke/mvp w tym miesiacu, otrzyma pełen zwrot w nowym sezonie
  • Like 4
  • Dziękuję 1
  • Uwielbiam 1

Opis błędu: menu zakupu po stronie tt, nie wiem czy specjalnie jest menu dodane dla tt jak  i tak nic nie da się kupić, a jak chcę użyć spadochronu  pod e to wyświetla się menu zakupu i nie mogę użyć spadochronu.

Nick na serwerze: zyzodasdaw131.thumb.PNG.8eac62f5e9db4c76eaa14c692e474a81.PNG

• Like 2

• Właściciel
2 minuty temu, zyzo napisał:

Opis błędu: menu zakupu po stronie tt, nie wiem czy specjalnie jest menu dodane dla tt jak  i tak nic nie da się kupić, a jak chcę użyć spadochronu  pod e to wyświetla się menu zakupu i nie mogę użyć spadochronu.

Nick na serwerze: zyzodasdaw131.thumb.PNG.8eac62f5e9db4c76eaa14c692e474a81.PNG

Żeby móc udostępniać menu broni, muszę to robic u każdego i cały czas szukam jeszcze wyjścia na to, bo to miało być dla dwóch stron, a nie dla jednej i być za darmo. No i jest, ale trzeba mieć też kasę

Co do spadochronu, to musze też przemyśleć bind na niego, by każdy mógł sobie to ustawić tak jak chce

• Like 2

Opis błędu: killday, kiedy zaczyna się killday serwerowy i nie ma nikogo w ct to po paru sekundach od rozpoczęcia zabawy zaczyna się freeday

Nick na serwerze: zyzo

/ no kiedyś jak nikogo nie było w ct to normalnie graliśmy tego killdaya do końca rundy i myślałem teraz, że ten freeday to  jest błąd @-_- . /piątkowy killday

Edytowane przez zyzo
  • Like 3

• Właściciel
19 minut temu, zyzo napisał:

Opis błędu: killday, kiedy zaczyna się killday serwerowy i nie ma nikogo w ct to po paru sekundach od rozpoczęcia zabawy jest freeday

ale coś się buguje czy jak? Bo ogólnie zmiana jest poprawna, ponieważ brakuje graczy

@zyzo ale to bhył wybrany czy z piatku, bo jak wybrany, to masz rację, ale jak piątkowy, to powinien wystąpić restart. PS: Nie musisz edytować postu, bo dział to dyskuej, możemy pisać dowolnie, byleby nie łamać regulaminu z pisaniem post pod swoim postem

• Like 1

Opis błędu:  vip vs vip, kiedy jest zabawa vip vs vip to na chacie nie pokazuje ile zostało graczy czerwonych i ile graczy niebieskich

Opis błędu: gdy jest jakaś zabawa dla tt np: hs to jak tt zabije drugiego tt  to ma -1kill w tabeli zamiast +1kill

Nick na serwerze: zyzo

Opis błędu:  na zabawie Hs jest karabin i pistolet (chyba, że coś się zmieniło i teraz są dwie bronie na Hsie)

Nick na serwerze: zyzop92013y21gy3cgbx1x2e1.thumb.png.a104495c1f0b810992161824de468ccf.png

• Like 2

• Właściciel
Godzinę temu, zyzo napisał:

Opis błędu:  vip vs vip, kiedy jest zabawa vip vs vip to na chacie nie pokazuje ile zostało graczy czerwonych i ile graczy niebieskich

To zostało już naprawione

Opis błędu: gdy jest jakaś zabawa dla tt np: hs to jak tt zabije drugiego tt  to ma -1kill w tabeli zamiast +1kill

Nick na serwerze: zyzo

Proszę sprawdzić po zmianie mapy

Opis błędu:  na zabawie Hs jest karabin i pistolet (chyba, że coś się zmieniło i teraz są dwie bronie na Hsie)

Ta, to celowy zabieg. Będziemy rozstrzygać pod koniec sezonu co zostanie, a co nie

• Like 2

Opis błędu: Kontrabanda "Egzobuty" nie działa, da się ją włączyć ale nic to nie daje, w kolejnych rundach egzobutów się nie dostaje.

Opis błędu: Jeśli z perspektywy obserwatora oglądamy pojedynki, ta westernowa muzyczka na odliczaniu czasu do pojedynku gra gdzieś daleko w przestrzeni i ledwo ją słychać. Tak samo jest z dźwiękiem gdy jakiś więzień się zbuntuje lub box zostaje włączony. Wszystkie te dźwięki słychać normalnie tylko wtedy jeśli jest się na trybie wolnej kamery.

Nick na serwerze: sheen [CSC]

Edytowane przez łot a siet
  • Like 2

Opis błędu:  Nie wiem czy na kazdych zabawach jest tak ale za bycie afk nie zabiera hp przynamiej jest tak na headshotday

Nick na serwerze:  cichy

Opis błędu:  Nie da się podnieś borni na survivalu oraz nie mogłem bić z kosy natomiast 2 gracz już mógł bić z kosy

Nick na serwerze: cichy

Edytowane przez cichy [csc]
  • Like 2

• Właściciel
13 minut temu, cichy [csc] napisał:

Opis błędu:  Nie wiem czy na kazdych zabawach jest tak ale za bycie afk nie zabiera hp przynamiej jest tak na headshotday

Nick na serwerze:  cichy

Na HSDay i KD nie było w ogóle dodanego, więc to poprawiłem

Godzinę temu, łot a siet napisał:

Opis błędu: Kontrabanda "Egzobuty" nie działa, da się ją włączyć ale nic to nie daje, w kolejnych rundach egzobutów się nie dostaje.

Naprawione

43 minuty temu, łot a siet napisał:

Opis błędu: Jeśli z perspektywy obserwatora oglądamy pojedynki, ta westernowa muzyczka na odliczaniu czasu do pojedynku gra gdzieś daleko w przestrzeni i ledwo ją słychać. Tak samo jest z dźwiękiem gdy jakiś więzień się zbuntuje lub box zostaje włączony. Wszystkie te dźwięki słychać normalnie tylko wtedy jeśli jest się na trybie wolnej kamery.

Proszę teraz sprawdzić

22 minuty temu, cichy [csc] napisał:

Opis błędu:  Nie da się podnieś borni na survivalu oraz nie mogłem bić z kosy natomiast 2 gracz już mógł bić z kosy

Niedawno wgrałem cały update, więc warto sprawdzic jeszcze raz, bo poprawiałem to dzisiaj

• Like 2
  • Dziękuję 1

• Właściciel
11 minut temu, łot a siet napisał:

Opis błędu: Po wpisaniu !cele na freedayu pokazuje nam się informacja że aktualnie trwa zabawa co uniemożliwia nam użycie tej komendy.

Nick na serwerze: sheen [CSC]

Pisałem już kilku osobom wczoraj, że tak ma być. Cele mają otwierać się same i jeżeli się zamkną, można skorzystać tylko i wyłącznie z przycisków mapy, nie komend

2 godziny temu, Ashen napisał:

Opis błędu: W momencie gdy prowadzący uleczy wszystkich więźniów to wykupione hp poprzez komendę !shop znika i zostają jedynie medishoty 

Nick na serwerze: EooC

Poprawione i wejdzie w nocnym update

• Like 3

Opis błędu : Co rundę każdy gracz po wpisaniu komendy !lr może wziąć życzenie, przez to w tym momencie nie da się grać bo każdy tak robi i nabija sobie respekt . 

Nick na serwerze: KeiZ [CSC]

image.png

Opis błędu : Każdy na serwerze po wpisaniu na czacie ogólnym " $$ " może tak pisać :D

Nick na serwerze: KeiZ [CSC]

image.thumb.png.62af615786f15603e9c0ef8de9ac8c66.png

• Like 3

Opis błędu: Po wpisaniu !czasgry pokazuje się nam, że mamy zagrane ponad 400k godzin przegranych na serwerze.

Nick na serwerze: sheen

Opis błędu: Nie da się ulepszyć kontrabandy, zawsze gdy spróbujemy na czacie dostaniemy informację że ulepszanie nie powiodło się i co ciekawe, respekt nie zostanie nam odebrany. (nie wiem czy tak jest z kazda kontrabanda ale na srutowniku na pewno)

• Like 2

Opis błędu: Kiedy gracz z życzenia wybierze pojedynek na granaty to CT oraz TT dostaje po 1 granacie, który się nie odnawia. W takim przypadku pozostaje jedynie walka na kosy

• Like 2

• Właściciel
29 minut temu, Ashen napisał:

Opis błędu: Kiedy gracz z życzenia wybierze pojedynek na granaty to CT oraz TT dostaje po 1 granacie, który się nie odnawia. W takim przypadku pozostaje jedynie walka na kosy

Do sprawdzenia od jutra

Opis błędu: Po wpisaniu !czasgry pokazuje się nam, że mamy zagrane ponad 400k godzin przegranych na serwerze.

Do sprawdzenia od jutra

Opis błędu: Nie da się ulepszyć kontrabandy, zawsze gdy spróbujemy na czacie dostaniemy informację że ulepszanie nie powiodło się i co ciekawe, respekt nie zostanie nam odebrany. (nie wiem czy tak jest z kazda kontrabanda ale na srutowniku na pewno)

Do sprawdzenia od jutra

7 godzin temu, Qubek napisał:

Opis błędu: Osoby z banem na CT wchodzą do ct tutaj Kamcio 

Nick na serwerze:  drOp_[CSC] 
image.thumb.png.e2fbd0d8868b234a40df43e47dfe7240.png

Do sprawdzenia od jutra

12 minut temu, Qubek napisał:

Opis błędu: Nie idzie zabić Freedaya który np. przeszkadza 

Nick na serwerze:  drOp_[CSC] 

Tego nie rozumiem bo freeday nie można zabić ogólnie, chyba że zapomniałem o jakieś zależności xD

Nie waż,e zyxel wyjaśnił

• Like 3

• Właściciel
16 godzin temu, cichy [csc] napisał:

Opis błędu: zakup freedaya jeśli gracz zakupi freedaya nie dostaje kolorku natomiast jesli gracz zginie i go się ożywi wtedy ma kolorek

Reszta była już naprawiona, a to zostało poprawione i wgrałem już update

Opis błędu: Nie da się nikogo awansować na zastępcę lidera w gangu. Gdy wybierzemy opcje "Dodaj/Usuń zastępcę Lidera" z menu lidera, ta tabelka (ta z pomarańczowymi napisami która pojawia się np. przy wyborze skina) po prostu zniknie.

Edytowane przez sheen [CSC]
  • Like 1

• Właściciel
12 godzin temu, sheen [CSC] napisał:

Opis błędu: Nie da się nikogo awansować na zastępcę lidera w gangu. Gdy wybierzemy opcje "Dodaj/Usuń zastępcę Lidera" z menu lidera, ta tabelka (ta z pomarańczowymi napisami która pojawia się np. przy wyborze skina) po prostu zniknie.

Poprawione, wejdzie w kolejnym update

opis bledu czasem sie mapy buguja jak jest koniec mapy to mapa sie nie zmienia i dopoki nie wpisze sie rtv mapa bedzie trwala wiecznie
nick na serwerze cichy

opis bledu zakupy w sklepie po odpaleniu zabawy nie resetuja sie

Edytowane przez cichy [csc]
  • Zmieszany 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności