ZyXeel 602 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Od 16.08.2021 rozpoczną się beta testy na serwerze Jutro odbędą się beta testy czyli wszystko będzie zresetowane Za każdy znaleziony błąd otrzymacie nagrodę Błąd zgłaszacie tutaj za pomocą wzoru: Opis błędu: Nick na serwerze: Z góry dziękuje za zgłoszenia, jak beta testy pójdą sprawnie to niedługo zobaczymy się na starcie nowego sezonu! // cichy 6 // sheen 5 // Mahes 1 // zyzo 2 // ashen 2 // keiz 1 // qubek 2 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 VIP/SVIP zostały przedłużone o 2 tygodnie Osoby, które zakupiły blunt w tym miesiącu, mogą wnioskować o zwrot wPLN u mnie na PW. Sprawdzę na co to poszło Naprawiono !warden Naprawiono błąd z życzeniem dla 1 kontrabandy Dodano komendy dla drużyn !team/!druzyna/!tt/!wiezien Dodano resetowanie naćpania przy życzeniu Poprawiono komendę dla opisu ruletki w menu Poprawiono obstawianie Poprawiono balans drużyn Dodano resetowanie zakupów w sklepie na życzeniu Poprawiono VIP vs VIP Poprawiono wg Poprawiono wstawianie na czarny rynek kontrabandy Poprawiono fragi oraz punkty w tabelii Na Survivalu można już podnosić broń Zawężono krąg teleportacji przy FK Usunięto lekką przeźroczystość na pojedynku Poprawiono chowanego Dodano zapis dla kontraband Poprawiono zakupione HP w sklepie Poprawiono kolor przy oznaczaniu dla różowego Dodano wymianę Dodano sprawdzanie godzin przy wejściu do Klawiszy Dolarek poprawiony !lr poprawione Poprawiono ulepszanie kontrabandy Poprawiono dołączanie do Klawiszy Poprawiono pojedynek na granaty Zablokowano mediki na mapach podczas pojedynku Poprawiono komendę !czasgry Poprawiono FD w sklepie z następnej rundy na natychmiastowego dodanie Usunięto kosy na pojedynku Poprawiono FK Poprawiono dźwięki Notka: Nie ma zadań i nie będzie na becie Nie ma ikon/mvp, bo zresetowaliśmy gangi, lecz jeśli ktoś wymienił respekt na ikonke/mvp w tym miesiacu, otrzyma pełen zwrot w nowym sezonie 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opis błędu: menu zakupu po stronie tt, nie wiem czy specjalnie jest menu dodane dla tt jak i tak nic nie da się kupić, a jak chcę użyć spadochronu pod e to wyświetla się menu zakupu i nie mogę użyć spadochronu. Nick na serwerze: zyzo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 2 minuty temu, zyzo napisał: Opis błędu: menu zakupu po stronie tt, nie wiem czy specjalnie jest menu dodane dla tt jak i tak nic nie da się kupić, a jak chcę użyć spadochronu pod e to wyświetla się menu zakupu i nie mogę użyć spadochronu. Nick na serwerze: zyzo Żeby móc udostępniać menu broni, muszę to robic u każdego i cały czas szukam jeszcze wyjścia na to, bo to miało być dla dwóch stron, a nie dla jednej i być za darmo. No i jest, ale trzeba mieć też kasę Co do spadochronu, to musze też przemyśleć bind na niego, by każdy mógł sobie to ustawić tak jak chce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Opis błędu: killday, kiedy zaczyna się killday serwerowy i nie ma nikogo w ct to po paru sekundach od rozpoczęcia zabawy zaczyna się freeday Nick na serwerze: zyzo / no kiedyś jak nikogo nie było w ct to normalnie graliśmy tego killdaya do końca rundy i myślałem teraz, że ten freeday to jest błąd @-_- . /piątkowy killday Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez zyzo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 19 minut temu, zyzo napisał: Opis błędu: killday, kiedy zaczyna się killday serwerowy i nie ma nikogo w ct to po paru sekundach od rozpoczęcia zabawy jest freeday Nick na serwerze: zyzo ale coś się buguje czy jak? Bo ogólnie zmiana jest poprawna, ponieważ brakuje graczy @zyzo ale to bhył wybrany czy z piatku, bo jak wybrany, to masz rację, ale jak piątkowy, to powinien wystąpić restart. PS: Nie musisz edytować postu, bo dział to dyskuej, możemy pisać dowolnie, byleby nie łamać regulaminu z pisaniem post pod swoim postem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzo 91 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Opis błędu: vip vs vip, kiedy jest zabawa vip vs vip to na chacie nie pokazuje ile zostało graczy czerwonych i ile graczy niebieskich Nick na serwerze: zyzo Opis błędu: gdy jest jakaś zabawa dla tt np: hs to jak tt zabije drugiego tt to ma -1kill w tabeli zamiast +1kill Nick na serwerze: zyzo Opis błędu: na zabawie Hs jest karabin i pistolet (chyba, że coś się zmieniło i teraz są dwie bronie na Hsie) Nick na serwerze: zyzo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Godzinę temu, zyzo napisał: Opis błędu: vip vs vip, kiedy jest zabawa vip vs vip to na chacie nie pokazuje ile zostało graczy czerwonych i ile graczy niebieskich Nick na serwerze: zyzo To zostało już naprawione Godzinę temu, zyzo napisał: Opis błędu: gdy jest jakaś zabawa dla tt np: hs to jak tt zabije drugiego tt to ma -1kill w tabeli zamiast +1kill Nick na serwerze: zyzo Proszę sprawdzić po zmianie mapy Godzinę temu, zyzo napisał: Opis błędu: na zabawie Hs jest karabin i pistolet (chyba, że coś się zmieniło i teraz są dwie bronie na Hsie) Nick na serwerze: zyzo Ta, to celowy zabieg. Będziemy rozstrzygać pod koniec sezonu co zostanie, a co nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Opis błędu: Kontrabanda "Egzobuty" nie działa, da się ją włączyć ale nic to nie daje, w kolejnych rundach egzobutów się nie dostaje.Opis błędu: Jeśli z perspektywy obserwatora oglądamy pojedynki, ta westernowa muzyczka na odliczaniu czasu do pojedynku gra gdzieś daleko w przestrzeni i ledwo ją słychać. Tak samo jest z dźwiękiem gdy jakiś więzień się zbuntuje lub box zostaje włączony. Wszystkie te dźwięki słychać normalnie tylko wtedy jeśli jest się na trybie wolnej kamery.Nick na serwerze: sheen [CSC] Edytowane 17 Sierpnia 2021 przez łot a siet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy [csc] 20 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 (edytowane) Opis błędu: Nie wiem czy na kazdych zabawach jest tak ale za bycie afk nie zabiera hp przynamiej jest tak na headshotday Nick na serwerze: cichy Opis błędu: Nie da się podnieś borni na survivalu oraz nie mogłem bić z kosy natomiast 2 gracz już mógł bić z kosy Nick na serwerze: cichy Edytowane 22 Sierpnia 2021 przez cichy [csc] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 13 minut temu, cichy [csc] napisał: Opis błędu: Nie wiem czy na kazdych zabawach jest tak ale za bycie afk nie zabiera hp przynamiej jest tak na headshotday Nick na serwerze: cichy Na HSDay i KD nie było w ogóle dodanego, więc to poprawiłem Godzinę temu, łot a siet napisał: Opis błędu: Kontrabanda "Egzobuty" nie działa, da się ją włączyć ale nic to nie daje, w kolejnych rundach egzobutów się nie dostaje. Naprawione 43 minuty temu, łot a siet napisał: Opis błędu: Jeśli z perspektywy obserwatora oglądamy pojedynki, ta westernowa muzyczka na odliczaniu czasu do pojedynku gra gdzieś daleko w przestrzeni i ledwo ją słychać. Tak samo jest z dźwiękiem gdy jakiś więzień się zbuntuje lub box zostaje włączony. Wszystkie te dźwięki słychać normalnie tylko wtedy jeśli jest się na trybie wolnej kamery. Proszę teraz sprawdzić 22 minuty temu, cichy [csc] napisał: Opis błędu: Nie da się podnieś borni na survivalu oraz nie mogłem bić z kosy natomiast 2 gracz już mógł bić z kosy Nick na serwerze: cichy Niedawno wgrałem cały update, więc warto sprawdzic jeszcze raz, bo poprawiałem to dzisiaj 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashen 8 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opis błędu: W momencie gdy prowadzący uleczy wszystkich więźniów to wykupione hp poprzez komendę !shop znika i zostają jedynie medishoty Nick na serwerze: EooC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opis błędu: Po wpisaniu !cele na freedayu pokazuje nam się informacja że aktualnie trwa zabawa co uniemożliwia nam użycie tej komendy. Nick na serwerze: sheen [CSC] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 11 minut temu, łot a siet napisał: Opis błędu: Po wpisaniu !cele na freedayu pokazuje nam się informacja że aktualnie trwa zabawa co uniemożliwia nam użycie tej komendy. Nick na serwerze: sheen [CSC] Pisałem już kilku osobom wczoraj, że tak ma być. Cele mają otwierać się same i jeżeli się zamkną, można skorzystać tylko i wyłącznie z przycisków mapy, nie komend 2 godziny temu, Ashen napisał: Opis błędu: W momencie gdy prowadzący uleczy wszystkich więźniów to wykupione hp poprzez komendę !shop znika i zostają jedynie medishoty Nick na serwerze: EooC Poprawione i wejdzie w nocnym update 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeiZ 14 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Opis błędu : Co rundę każdy gracz po wpisaniu komendy !lr może wziąć życzenie, przez to w tym momencie nie da się grać bo każdy tak robi i nabija sobie respekt . Nick na serwerze: KeiZ [CSC] Opis błędu : Każdy na serwerze po wpisaniu na czacie ogólnym " $$ " może tak pisać Nick na serwerze: KeiZ [CSC] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) Opis błędu: Osoby z banem na CT wchodzą do ct tutaj Kamcio Nick na serwerze: drOp_[CSC] Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez Qubek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Opis błędu: Po wpisaniu !czasgry pokazuje się nam, że mamy zagrane ponad 400k godzin przegranych na serwerze. Nick na serwerze: sheen Opis błędu: Nie da się ulepszyć kontrabandy, zawsze gdy spróbujemy na czacie dostaniemy informację że ulepszanie nie powiodło się i co ciekawe, respekt nie zostanie nam odebrany. (nie wiem czy tak jest z kazda kontrabanda ale na srutowniku na pewno) Nick na serwerze: sheen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashen 8 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Opis błędu: Kiedy gracz z życzenia wybierze pojedynek na granaty to CT oraz TT dostaje po 1 granacie, który się nie odnawia. W takim przypadku pozostaje jedynie walka na kosy Nick na serwerze: EooC 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubek 118 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Opis błędu: Nie idzie zabić Freedaya który np. przeszkadza Nick na serwerze: drOp_[CSC] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 29 minut temu, Ashen napisał: Opis błędu: Kiedy gracz z życzenia wybierze pojedynek na granaty to CT oraz TT dostaje po 1 granacie, który się nie odnawia. W takim przypadku pozostaje jedynie walka na kosy Nick na serwerze: EooC Do sprawdzenia od jutra Godzinę temu, łot a siet napisał: Opis błędu: Po wpisaniu !czasgry pokazuje się nam, że mamy zagrane ponad 400k godzin przegranych na serwerze. Nick na serwerze: sheen Do sprawdzenia od jutra Godzinę temu, łot a siet napisał: Opis błędu: Nie da się ulepszyć kontrabandy, zawsze gdy spróbujemy na czacie dostaniemy informację że ulepszanie nie powiodło się i co ciekawe, respekt nie zostanie nam odebrany. (nie wiem czy tak jest z kazda kontrabanda ale na srutowniku na pewno) Do sprawdzenia od jutra 7 godzin temu, Qubek napisał: Opis błędu: Osoby z banem na CT wchodzą do ct tutaj Kamcio Nick na serwerze: drOp_[CSC] Do sprawdzenia od jutra 12 minut temu, Qubek napisał: Opis błędu: Nie idzie zabić Freedaya który np. przeszkadza Nick na serwerze: drOp_[CSC] Tego nie rozumiem bo freeday nie można zabić ogólnie, chyba że zapomniałem o jakieś zależności xD Nie waż,e zyxel wyjaśnił 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy [csc] 20 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Opis błędu: zakup freedaya jeśli gracz zakupi freedaya nie dostaje kolorku natomiast jesli gracz zginie i go się ożywi wtedy ma kolorek Nick na serwerze: cichy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 16 godzin temu, cichy [csc] napisał: Opis błędu: zakup freedaya jeśli gracz zakupi freedaya nie dostaje kolorku natomiast jesli gracz zginie i go się ożywi wtedy ma kolorek Nick na serwerze: cichy Reszta była już naprawiona, a to zostało poprawione i wgrałem już update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheen [CSC] 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Opis błędu: Nie da się nikogo awansować na zastępcę lidera w gangu. Gdy wybierzemy opcje "Dodaj/Usuń zastępcę Lidera" z menu lidera, ta tabelka (ta z pomarańczowymi napisami która pojawia się np. przy wyborze skina) po prostu zniknie. Nick na serwerze: sheen Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez sheen [CSC] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 12 godzin temu, sheen [CSC] napisał: Opis błędu: Nie da się nikogo awansować na zastępcę lidera w gangu. Gdy wybierzemy opcje "Dodaj/Usuń zastępcę Lidera" z menu lidera, ta tabelka (ta z pomarańczowymi napisami która pojawia się np. przy wyborze skina) po prostu zniknie. Nick na serwerze: sheen Poprawione, wejdzie w kolejnym update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy [csc] 20 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) opis bledu czasem sie mapy buguja jak jest koniec mapy to mapa sie nie zmienia i dopoki nie wpisze sie rtv mapa bedzie trwala wiecznie nick na serwerze cichy opis bledu zakupy w sklepie po odpaleniu zabawy nie resetuja sie Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez cichy [csc] 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi