Famas 114 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 REDAKTOR:FAMAS GOŚĆ:AtV Krasnik FamasWitam z tej strony Famas,powiedz mi jak masz na imię,ile masz lat,gdzie mieszkasz?AtV KrasnikSiemaneczko Mam na imię Sebastian mam prawie 15 lat (lipiec) mieszkam w Kraśniku Woj Lubelskie Famas Opowiedz jak zacząłeś swoją przygodę z kanter strajkiem?Pierwsza gra na botach czy może od razu serwer?Jak Ci szło na początku? AtV Krasnik Hmm swoją przygodę zacząłem z rok temu.Jakoś nie miałem w co grać a strzelanki nawet mi odpowiadały to szukałem i znalazłem.Pierwsze grałem na botach jakieś 2 tygodnie Ogółem ogarniałem o co chodzi.Z początku wiadomo ciulowo ale potem coraz lepiejFamas Jaki jest Twój ulubiony mod cs'a klasyczny tp,free for all,bf2,4fun czy może jakis inny? AtV Krasnik Oczywiście że Cod może i dlatego że to swoją przygodę na serwerach zacząłem od Cod'aFamas Jaka klasa w codzie jest Twoim zdaniem najlepsza? AtV Krasnik Jak dla mnie to Geniusz z S.Premek Ze zwykłych Zawodowiec (zanim cody zostały połączone) Ajmer a zwykłe to Strzelec Wyborowy (również stary) teraz to nie grałem jeszcze zwykłymi Famas Co sądzisz o naszej sieci cs-classic o serwerach,administracji? AtV Krasnik Jest zajebiście.Sieć na jaką nie narzekam Serwery Dobre , wiadomo każdy ma swoje zdanie np ja nie trawie Zombi nie ogarniam po co to wgl ktoś wymyślił ale Jak jest to niech sobie będzie ;PAdministracja Wzorowa w każdej sprawie można napisać zawsze coś doradzą pomogąFamas Jaka jest Twoja ulobiona bron?Moją ulubioną bronią jest awp+deagle AtV Krasnik Jak dla mnie to Awp/M4A1 jak klasa ma te bronie to reszta im nie potrzebnaFamas Zauawżyłem,że interesujesz się motoryzacja,masz może motocykl lub quada? AtV Krasnik Ta To jest to co mnie odpręża wnerwia i ogółem na tym kręci sie moje życie.Mam Quada a nawet a od tygodnia 2 oraz Skuter który wczoraj mi zje**** cały dzieńFamas Ja również mam skuter yamaha aerox i uważam,że jest świetny.Co planujesz robić w przyszłości po szkole? AtV Krasnik Hmm na pewno pójdę gdzieś na samochody ale mechanik ;P nie jakiś elektryk samochodowy czy cośFamas Rozumiem:)Jaki jest Twój samochód marzeń?AtV Krasnik Ha no to by była długa lista Nie musi być jakiś nowoczesny wystarczy mi by był napęd na tył i z 150KM min i mogę jechać dobrze by było jakby to był HatchbackFamas W moim życiu bardzo waznym elementem jest muzyka i słucham rapu.Czego Ty sluchasz? AtV Krasnik Tego co wpadnie w ucho ale Gatunki różne ;P zależy na co mam ochotę mam swoje "kolekcje" na humor ;PFamas Jest może ktos kogo chciałbyś pozdrowić? AtV Krasnik Oj dużo by wymieniać Ale oczywiście Blip'a Bota Hapaj'a Siwego Papka -_- i pozostałych xDFamas Życzę Ci sukcesów w życiu,awansów na cs-classic i wymarzonego samochodu:)Dziękuje za wywiad:) AtV Krasnik No dzięki Spoko 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Chociaż jeden z podstawowymi pytaniami nie wyleciał.Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 No zgadzam sie , dobry wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Bardzo fajny wywiad lap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Fajny wywiad łap lajka:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 7 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 no spoczko wywiadzik. Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi