Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE]Podanie Strażnik -(KeiZ)

KeiZ

Rekomendowane odpowiedzi

1.Nick: KeiZ [CSC]
2. Imię: Oskar    
3. Wiek: 23
4. Znajomość komend strażnika(1-10):  6-7/10
5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak
6. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1166626
7. Parę słów o sobie * : A więc na wstępie chciałem się przywitać :D Jestem Oskar jak juz wiecie mam 23 lata i moja pasją głównie jest muzyka :D Robie hiphop a w wolym czasie strimuje na youtube, od dzieciaka chodzi za mną granie w gierki i jestem wieloletnim graczem Counter strike głównie jailbreak, jestem smieszny,zabawny i uczciwy składam to podanie ze względu na to ze bardzo często siedzę na serwerze i jeśli ktoś czegoś nie wie staram się pomagać, przesiedziałem mnóstwo czasu na różnych jailbreakach i naprawdę doświadczenie mam :D Chciałbym zasilić szeregi tej kochanej administracji :D

.Dlaczego chciałbyś zostać strażnikiem** : Jestem dość często na serwerze, owszem gram tutaj od ponad miesiąca ale można sprawdzić moją aktywność , pracuje obecnie w systemie 3 zmianowym ( w tym momencie mam popołudnia wiec rzadko widać mnie w tym tygodniu, ale każdy weekend czy dni robocze jestem bardzo często, ciągle jestem dostępny na steamie wiec jestem w stanie udzielić bardzo szybkiej pomocy myśle ze wiele ludzi ceni mnie jako gracza i potrafię sie z każdym dogadać nawet jeśli na początku nie było super :)chciałbym trzymać rękę nad tym co się dzieje na serwerze, czy ktos nie fk, nie oszukuje, nie czituje, uważam ze serwer potrzebuje kogoś takiego jak ja :):)
9. Steam_ID: STEAM_0:1:566692564
10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h
11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Jestem aktywny głównie od 9-23 ( Wszystko zależy od tego jak praca pozwala mi siedzieć na serwerze :D )
12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 11 LAT GRANIA ! + Za dzieciaka CS 1.6 
13. Czy przeszedłeś mutację? (TAK/NIE): Tak
14. Czy posiadałeś już admina? : Oczywiście, adminem byłem dość ładnych kilka razy lecz nie ukrywam ze bylo to troche czasu temu :)
** - bardzo ważne 

Edytowane przez KeiZ
  • Like 4
  • Haha 4
  • Zmieszany 1
  • Uwielbiam 4

tak samo jestem na tak 

+nie raz mi pomógł jak czegoś nie wiedziałem także innym graczą 

+Mutacja

+Aktywny 

+Gra wieczorem a wieczorem często odpierdalają się dziwne rzeczy a wtedy jest rzadko jakiś adm a by się przydał 

+ma doświadczenie na serwerze jak i w cs.

• Like 2

Jestem na tak 

+aktywność

+pomaganie nowym graczom jb

+mutacja

+Bardzo miły Jest dla nowych jak i starych graczy

+Bardzo kreatywny po stronie klawiszy 

Pozrdawiam :]

Edytowane przez x_snake_x
  • Like 2

Zacznę od plusów.

+Aktywność

+Mutacja

+Jest bardzo przyjazny dla graczy, zawsze potrafi wprowadzić życie na voicechat gdy reszta graczy siedzi cicho a wszyscy się nudzą.

+Przykłada się i stara, co można zaobserwować chociażby po tym, jak wygląda jego podanie.

Minusów zaś nie widzę, do jego prowadzenia raczej nie można się przyczepić. Z żadnym graczem chyba na pieńku nie ma, więc ja jako szary gracz tego serwera stwierdzam iż, że w mojej opinii KeiZ zdecydowanie nadaje się na pozycje Guarda. Ja z pewnością dałbym mu chociaż szanse się wykazać, jestem na tak.

• Like 2
  • Uwielbiam 1

Sjema, krótko i na temat:

+ Mutacja

+ Aktywność

- Gdzie wy widzicie kreatywność przy jego prowadzeniu to ja nie wiem, może jak otwiera cele to robi coś ciekawego. Wg. mnie robi to średnio, ja też, ale kto tu robi dobrze.

- Nie widziałem również tego, by pomagał komukolwiek, no chyba że jestem ślepy i głuchy i tego nie widzę.

- Doświadczenie nie jest równoznaczne z umiejętnościami, nie widziałem ani jednego prowadzenia,które skutkowałoby przyznaniem życzenia.

+/- Nie chce mi się zbytnio grzebać w logach na gameme, ale z tego co pamiętam raz na jakiś czas zdarzają się odpały, choć prędzej na voicechacie.

Gdyby popracował nad kreatywnością i coś robił byłbym na tak, ale nie jestem.

Kurtyna.

• Like 4

• ZyXeel zablokował(a) ten temat

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało przyjęte.
Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności