Anima19 57 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Tak ostatnio siedzialem i myslalem na temat nagrody dla klanu ktory wygra edycje. Przewidujecie cos takiego? moze byc to smieszne nawet 1 przeniesienie lvla a wydaje mi sie ze ludzie by mieli jakis wiekszy powod by wbijac te pkt i grac dluzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 i żeby zaraz były zgrzyty że kogoś pod koniec wywalili, albo że te same osoby ciągle wygrywają to innym się odechce wbijać itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anima19 57 Opublikowano 6 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 W sumie wywalic sie nie da bo masz oslone jak dajesz monety a juz ludzie robia sobie klany z osobami ktore znaja albo kojarza i raczej takich jaj nie bedzie ze ktos dostanie kicka zeby przyjac innego a nawet jesli to ( taka sytuacja sie nie liczy i np za kare lider co wywali kogos pod sam koniec nie dostaje nagrody) i by sie rowiazalo a te same osoby? hmm wydaje mi sie ze ludzi jest sporo a tym samym osobom nie bedzie chcialo sie ciagle bic pierwszemu topki a dowodem jest na to fakt ze co prawie kazdy sezon wygrywa inna osoba. i ludzie na top 5 codtop sa rozni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Były już nagrody dla klanu. Mogli sobie wymyślić perk i zostało to wycofane. Nie wiem dlaczego jednak myślę że fajnym pomysłem byłoby możliwość wymyślenia eventu przez wygrany klan który byłby dostępny dla każdego przykładowo w drugim tygodniu kolejnej edycji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi