Mahesvara 904 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 W tej wersji forum nie ma opcji żeby podbić temat ? czy ja ślepy jestem może 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 W dniu 20.09.2021 o 11:09, Esme napisał: Komentarze pod statusem również posiadają cooldown połączony z wpisami na forum, ale nie wyświetla się na ten temat żadna informacja, po prostu komentarz nie zostaje dodany i dziwnie to wygląda :c może chociaż jakaś informacja tak jak przy zbyt częstym dodawaniu postów? Nie wiem czy to występuje w samym stylu, popatrzę na to W dniu 23.09.2021 o 14:55, Mahesvara. napisał: W tej wersji forum nie ma opcji żeby podbić temat ? czy ja ślepy jestem może Nie ma wtyczki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 23 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Proponuje zamienić te ikonki miejscami żeby tak jak przy innych było po 2 te same, bo tu jest jedynie inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Nie wiem co jest i czy tylko ja tak mam, ale tak jak widać serwery są normalnie nad czatboxem gdzie powinny być tylko też jakoś za bardzo rozjechane do lewej i tu mam taki problem że te serwery mi się pokazują wszędzie gdzie nie wejdę w jakiś temat na górze mam serwery np. a tak kiedyś nie miałem że są pokazane wszędzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi