DonSalerii 606 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Ahhh myślałem że jasno napisałem w skardze którą złożył sakku jednak chyba zostalo to olane.. 2.12. Zakazuje się plantowania na innym Bsie niż zostało to uzgodnione przez obie drużyny w momencie gdy na serverze nie ma 5 CT. [Ban na 30 minut] Kurde bezsensu to jest... Co w przypadku gdy drużyny się nie dogadają? Jedna będzie chciała grać A druga B? Zawsze było ustalone gramy only A to kuźwa pare osób się spłakało o jedną mapę i tak naprawdę nie doszliście do niczego wręcz przeciwnie daliście furtkę by gracze jeszcze bardziej mogli się irytować bądź też będą codziennie pisać skargi dlatego właśnie że się nie dogadają. Przykład: Z rana wejdę na serwer wezmę 3 znajomych będziemy razem w teamie. W przeciwnym będzie 3 randomów mapa będzie de_inferno. My będziemy chceli grac na A oni na B. Co wtedy? Mam przyjść i napisać skargę że się nie słuchają i tak za każdym razem? Propozycja jest taka by nie bylo takich konfliktów zmienić ten punkt na jedyny prawidłowy jaki był od początku stosowany czyli: 2.12. Zakazuje się plantowania na bsie B w momencie gdy na serwerze nie znajduje się przynajmniej 5 CT. [Ban na 30 minut] Nie ma za co 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 To może mamy zrobić tak 2.12. Gdy nie ma 5 CT BS'a wybiera drużyna broniąca, nie dotyczy, wtedy gdy BS znajduje się na respie CT. bo w przypadku map takich jak westwood gdzie BS będzie się znajdował na respie ct, to oni będą kampić sobie i wywalona a terro latać będzie przez całą mapę i nic nie zrobi, mi nie przeszkadza granie only A, ale nie na takich mapach gdzie ct siedzi z dupą od startu rundy i się nie rusza z miejsca, bo wiadomo wtedy, że takich terro będzie to denerwować, co będzie powodować wychodzeniem z serwera, bo nie będą mogli nawet się zbliżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) To wciąż mozesz zostać przy gramy only A gdy nie jest to resp CT bądź też jego okolice nic więcej @Mahesvara. No i super Edytowane 15 Września 2021 przez DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 To zróbmy tak 2.12. W momencie gdy na serwerze nie znajduje się przynajmniej 5 CT obowiązuje Only A. [Ban na 30 minut] 2.12.1. Only A nie obowiązuje, wtedy gdy BS znajduje się na respie CT bądź w jego okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakku 172 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 To jeszcze zróbcie listę map gdzie obowiązuje B zamiast A, bo dla mnie na dd2 czy dd2002 A znajduje się w okolicy respa i nikt mi nie przegada, że jest inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 4 minuty temu, Sakku napisał: To jeszcze zróbcie listę map gdzie obowiązuje B zamiast A, bo dla mnie na dd2 czy dd2002 A znajduje się w okolicy respa i nikt mi nie przegada, że jest inaczej To akurat myślę że nie będzie problemem kwestia 5 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Zrobiłem temat z spisem na jakiej mapie jaki BS gramy jak nie ma 5 CT https://forum.cs-classic.pl/topic/74719-mapy-only-a-only-b/ Jak coś się nie zgadza to piszcie tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi