Kapitan69 0 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Nick:Kapitan Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Aktywny Ban Ban created: 08-09-2020 15:55 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: Aktywny Ban Ban created: 08-09-2020 15:55 Ban end: permanent. Serwer:CODMOD tutaj jest link do wcześniejszego odwołania a jak napisałem do opiekuna serwer to mi odpisali ... -_- 10937 Odpowiedziano: 15 Czerwca Właściciel Cześć Na ten moment nie widzę powodu dla którego miałbym Ci ściągnąć bana. Wiec dziś postanowiłem spróbować jeszcze raz ponieważ chciałbym pograć sobie na CodMod 😜 napisałem do osoby która mi odpowiedziała wyżej czyli @-_- i napisała mi żebym spróbował napisać UB z druga opcją . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @Mahesvara. @-_- Można w końcu odpowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Karol dostał odpowiedz ode mnie na PW więc to już on tu musi zadecydować ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Po rozmowie z opiekunami jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi