Kapitan69 0 Opublikowano 29 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Nick:Kapitan Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Aktywny Ban Ban created: 08-09-2020 15:55 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: Aktywny Ban Ban created: 08-09-2020 15:55 Ban end: permanent. Serwer:CODMOD tutaj jest link do wcześniejszego odwołania a jak napisałem do opiekuna serwer to mi odpisali ... -_- 10937 Odpowiedziano: 15 Czerwca Właściciel Cześć Na ten moment nie widzę powodu dla którego miałbym Ci ściągnąć bana. Wiec dziś postanowiłem spróbować jeszcze raz ponieważ chciałbym pograć sobie na CodMod 😜 napisałem do osoby która mi odpowiedziała wyżej czyli @-_- i napisała mi żebym spróbował napisać UB z druga opcją . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @Mahesvara. @-_- Można w końcu odpowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 4 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Karol dostał odpowiedz ode mnie na PW więc to już on tu musi zadecydować ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Po rozmowie z opiekunami jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 7 Października 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi