..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nick : GramBezButów Link do SSów : nie ma Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'reklama' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.231.2' [AMXBans] ======================================= Oj... kolego chyba mi zazdrościsz, za co bana dostałem i jaka reklama do cholery ? Chyba ci się coś pomyliło, po pierwsze daj no jakieś demko czy ss'y czy wycinek z konsoli gdzie jest napisane że wysyłam ip... żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Byłem na serwerze, i kliknołeś kilkakrotnie klawisz z Bindem, UB się nie należy...Cóż, że nie zdążyłem zrobić screena, ale chyba gracze potwierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No i tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 hahahahahaha... no nie wieze... gdzie ten bind ? : ** pokazcie mi go o to twoj haha dowód ? xd "prosze części wycinków jak dawali ci gg: *DEAD* Dobranoc Kochanie : tu wyslijcie IP 40671527 ] Blake : 1133952 *SPEC* No Wh Style$ || Kolorowy ? : 39208225!! *DEAD* DIABEL : 4126556 ich było jeszcze więcej_________________NaViGaTiOnGdzie tu reklama... najpierw mówisz jedno potem drugie, zastanów się ^.^ i nie wkrecaj ze mam jakikolwiek bind. Jak byl bind to bedzie i w konsoli ! czekam na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Dobra zadecyduje H@ i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Prosimy o dowody jeśli dałeś bana za reklamę to pewnie masz dowód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 W ogole ty masz 13 lat ja 27 i sie ze mna kłócisz ? jej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 No i co że mam 13 lat. Myślisz że jak masz 27 lat to jestes dobry i masz zawsze racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Grambezbutow, Ja się chyba powieszę, mam 22lata, a jeżeli masz 27, to prześlij zdjęcie z wakacji, bo coś mi się wierzyć nie chce, że masz 27lat... I tak nie spamuj, moim zdaniem admina nie będziesz miał za ten spam, i UB tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Oppa Miodzia, to idz z nim pogadaj ... A dowodow dalej nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 co ty możesz ? powiedz co ty mozesz ? poprosilem o dowódd... Kim ty jestes ze ja mam ci swoje zdj. przesylac... Nie mowimy tu teraz o wieku tylko o dowodzie mojej reklamy Powiedz mi czy byl bym tak glupi zeby reklamowac serwer kiedy robie tyle poradnikow ? staram sie o jak najlepsza opienie na forum jak i na serwie ? i skladam podanie o admina co jest obciazone odpowiedzialnoscia ? Zastanowcie sie troche.. ty masz jeden glos przeciw ja mam 20...nie chodzi o znajomosc ze mnie lubia moze mi zazdroscisz... ja szanuje tych ludzi z serwera i wiem ze wypisza o mnie szczerze i ci udowodnie ze nie mam binda ani nie reklamowalem serwera... pozdrawiam i czekam za h@ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 BEZ UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi