Freak1908 1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nick: Freak Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Wchodzenie na aktywnym banie Ban end: permanent. Serwer: Jailbreak Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=freak Witam, chciałbym zacząć od przeprosin dla Całej administracji oraz graczy za moje zachowanie. Dużo się zmieniło od czasu mojej ostatniej rozgrywki i zrozumiałem swoje wszystkie błędy które popełniłem. Chciałbym jeszcze pograć na waszym serwerze bo czułem się tam dobrze w waszym towarzystwie i mam nadzieje że dacie mi jeszcze szanse. Zrobię wszystko co w mojej mocy aby nie powtórzyły się ponownie błędy które popełniłem w mojej poprzedniej rozgrywce. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Edytowane 20 Listopada 2021 przez Freak1908 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) Edytuj tytuł inaczej prośba zostanie odrzucona. @-_- Edytowane 20 Listopada 2021 przez DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Brak dalszego działania ze strony zbanowanego w naszym PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi