Freak1908 1 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Nick: Freak Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Wchodzenie na aktywnym banie Ban end: permanent. Serwer: Jailbreak Link do bana:http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=freak Witam, chciałbym zacząć od przeprosin dla Całej administracji oraz graczy za moje zachowanie. Dużo się zmieniło od czasu mojej ostatniej rozgrywki i zrozumiałem swoje wszystkie błędy które popełniłem. Chciałbym jeszcze pograć na waszym serwerze bo czułem się tam dobrze w waszym towarzystwie i mam nadzieje że dacie mi jeszcze szanse. Zrobię wszystko co w mojej mocy aby nie powtórzyły się ponownie błędy które popełniłem w mojej poprzedniej rozgrywce. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Edytowane 20 Listopada 2021 przez Freak1908 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 20 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2021 (edytowane) Edytuj tytuł inaczej prośba zostanie odrzucona. @-_- Edytowane 20 Listopada 2021 przez DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Brak dalszego działania ze strony zbanowanego w naszym PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi