DraY 282 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Co się słucha - Spotify Siemaaa wszystkim, co jeszcze zaglądają na forum xd. Jak może wiecie, lub też nie Spotify na aplikacji na telefonie udostępnia nam tzw. Spotify Wrapped. Jest to nic innego jak podsumowanie roku użytkowników, ich ulubionych artystów, utworów, gatunków, ilości przesłuchanych minut itd. I oto ja cały na biało wpadam tutaj trochę rozruszać to forum(lub też nie) z nową zabawą, w której możemy się pochwalić naszymi ulubionymi artystami i utworami. No nie powiem, zaskoczyło mnie to, że ReTo dopiero 3, chyba czas na zmianę avataru xd A co do utworu to jest to remix In The End od Linkin Parku, strasznie chillowy utwór do przesłuchania w domciu Mam nadzieję, że jakiś odzew będzie i coś się rozrusza forum, bo jak wiemy nasz już były redaktor @Medvenic nie robił to i forum umiera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi