Broma 0 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 1. Nick:Broma 2. Imię:Wojciech 3. Wiek:17 4. Znajomość podstawowych komend admina i obsługa amxmodmenu [tak/nie]: TAK 5. Link do swojego GameTracker'a**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1183025 6. Parę słów o sobie **:Witam z tej strony Wojtek mowią na mnie Broma ,lubie gotowac interesuje się informatyką. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gdy jestem na serwerze jest cziter nie ma komu wejść i go zbanować ,chcęrównież pilnować serwera 8. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze : 2-3h weekendy: 3-5h 10. Staż w Counter-Strike 1.6:6 lat 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 12. Używałeś czitów? (można podać nazwy):opengl w celach sprawdzania adminów jak posiadałem swoje serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 30 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Narazie jestem na nie , ponieważ posada admina zobowiązuje również do aktywności na forum a konto założyłeś 10 godzin temu … Na serwerze tez nie ma szału w aktywności. Pograj z nami jeszcze , zaglądaj na forum i złóż podanie jeszcze raz .🙂 A i przydało by się zainwestować w steam . 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLights 14 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Ogólnie podzielę swoją wypowiedź na plusy i minusy: + Spory staż w grze + Czas jaki spędzasz na serwerze jak najbardziej akceptowalny + Posiadanie admina na innym serwerze przed posada tutaj - czas na forum - brak Steam (niestety to konieczność) obecnie możesz kupić grę za 7zł także niski wydatek - mimo wszystko dzięki za szczerość ale fakt że korzystałeś z wspomagaczy to czuje nie chęć do takich osób. Podsumowując na obecną chwilę jestem na nie, to nie znaczy że jesteś kompletnie wykluczony w przyszłości 😀 po prostu wróć z tym podaniem za jakiś czas. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Preferowałbym konto ze steamem, na ten moment opis czasu gry z podania nie potwierdza się z rzeczywistym stanem na serwerze, ale najważniejsze - nigdy nie przyjąłbym admina który kaleczy polski język i ma problemy z nadmiarem klawiszy przy łapkach ^^ Syfiaste zachowanie zarchiwowane tutaj > https://classicffa.gameme.com/player_histories/chat/1183025 Odrzucam podanie Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Miłosz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi