TpszQ 1 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: TpszQ Wycinek z konsoli(bez IP)*: Connecting to public (145.239.23.158:27015) Banned by server Serwer: Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty 201] Link do bana: brak danych na stronie internetowej Edytowane 1 Stycznia 2022 przez TpszQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Szczerze nie mam mam pojęcia co to może być. Jeśli masz zmienne ip to mogło Ci znaleźć ip które zostało już zbanowane wcześniej ale to wtedy raczej powinna być informacja w sb. Niestety nie pomogę Ci musimy poczekać na @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TpszQ 1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Z tego co wiem ip jest zmienne. Wszedłem dziś na serwer bez problemu. Temat można zamknąć. Dziękuje za pomoc Edytowane 2 Stycznia 2022 przez TpszQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi