Bartek171010 0 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Nick:nikitokosqaaaaa Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer:Cs-Classic.pl [CS:GO Call Of Duty 201] Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Link do demka: http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_inferno2-1642006581-1642008190.zip 4:50-5:10 B+ 6:15-6:25 B+ 11:43-11:51 B+ 12:00-12:10 B+ 13:10-13:55 B+ 14:26-14:45 B+ 14:50-14:54 B+ A więc do 5 minuty nie pokazywałeś nic szczególnego, od 5 minuty zacząłeś myśleć? Ustawiasz się w kątach i sadzisz magiczne głowy, które były dla mnie podejrzane zastanawia mnie również dlaczego w niektórych momentach aż tak cię wykręca? Machasz myszką w lewo, po czym automatycznie prostuje ci celownik? (Pierwszy raz coś takiego widzę, oglądałem sporo demek, ale czegoś takiego nie widziałem). 4:59-5:00, co to jest? Szczerzę, powiedziawszy przeciągnąłbym cię trochę dłużej, żeby mieć więcej twoich akcji, aczkolwiek jeden z adminów również widział, że coś jest nie tak więc napisał, żeby dać ci bana @Michał Ballackmoże ty masz coś do dodania? @DonSalerii Wypisałem czasy resztę zostawiam tobie do oceny. Ps. Powód bana został już zmieniony (Mój błąd). @Bartek171010 Rozumiem, że przed każdą akcją cię obracało przez lagi? Po to tworzysz temat, żeby osoba która się na tym zna to sprawdziła, więc czekaj cierpliwie i się nie produkuj my jako admini mamy prawo cie zbanować i sprawdzić to tyle. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Rustic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Na mapie de_inferno2, widać było, że zbanowany nacelowuje w kilku przypadkach na rogach ścian przed wychyleniem idealnie na głowę, w dodatku to co napisał @Rustic machasz celownikiem lewo prawo ze nie widać świata i w pewnym momencie, po jednym strzale od razu wchodzi HS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek171010 0 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 hahha, jesteście zabawni, w takim razie może oddajcie demo komuś kto jest w stanie je rozpatrzyć dlatego, że nie grał ze mną i nie dostał baniek które bolały Tak czy inaczej, jestem za tym żebyście obejrzeli to raz jeszcze, ewentualnie oddali komuś innemu kto potrafi grać w cs'ka. Jak dla mnie ban śmieszny, grałem już dłużej na serwerku i zaczeło mi sie podobać, chętnie obejrzałbym demko ale z tym linkiem nie da sie nic zrobić, popraw tak aby każdy mógł zobaczyć i ocenić. Pozdrawiam 16 godzin temu, Michał Ballack napisał: Na mapie de_inferno2, widać było, że zbanowany nacelowuje w kilku przypadkach na rogach ścian przed wychyleniem idealnie na głowę, w dodatku to co napisał @Rustic machasz celownikiem lewo prawo ze nie widać świata i w pewnym momencie, po jednym strzale od razu wchodzi HS. 16 godzin temu, Rustic napisał: Link do demka: http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_inferno2-1642006581-1642008190.zip 4:50-5:10 B+ 6:15-6:25 B+ 11:43-11:51 B+ 12:00-12:10 B+ 13:10-13:55 B+ 14:26-14:45 B+ 14:50-14:54 B+ A więc do 5 minuty nie pokazywałeś nic szczególnego, od 5 minuty zacząłeś myśleć? Ustawiasz się w kątach i sadzisz magiczne głowy, które były dla mnie podejrzane zastanawia mnie również dlaczego w niektórych momentach aż tak cię wykręca? Machasz myszką w lewo, po czym automatycznie prostuje ci celownik? (Pierwszy raz coś takiego widzę, oglądałem sporo demek, ale czegoś takiego nie widziałem). 4:59-5:00, co to jest? Szczerzę, powiedziawszy przeciągnąłbym cię trochę dłużej, żeby mieć więcej twoich akcji, aczkolwiek jeden z adminów również widział, że coś jest nie tak więc napisał, żeby dać ci bana @Michał Ballackmoże ty masz coś do dodania? @DonSalerii Wypisałem czasy resztę zostawiam tobie do oceny. Ps. Powód bana został już zmieniony (Mój błąd). Udało mi się obejrzeć demo, 5 minuta akcja kiedy zacina ekran i jest przeskok, najzwyczajniejszy lag (prawdopodobnie spowodowany słabym procesorem, a pracą komputera na dwa monitory). Te hs'y chodzi Ci o wychylanie na bananie wcelowanym? Myślałem że wychylanie wcelowanym to coś normalnego na wyższym poziomie gry. Tak jak mówiłem, dajcie to komuś kto umie grać i obiektywnie na to spojrzy, ja powiem tylko tyle, ze jestem czysty i nalegam na ub, gra mi sie swietnie na serwerze, a to demo to niewystarczajace dowody. Pozdrawiam @Rustic @Michał Ballack 16 godzin temu, Rustic napisał: Link do demka: http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_inferno2-1642006581-1642008190.zip 4:50-5:10 B+ 6:15-6:25 B+ 11:43-11:51 B+ 12:00-12:10 B+ 13:10-13:55 B+ 14:26-14:45 B+ 14:50-14:54 B+ A więc do 5 minuty nie pokazywałeś nic szczególnego, od 5 minuty zacząłeś myśleć? Ustawiasz się w kątach i sadzisz magiczne głowy, które były dla mnie podejrzane zastanawia mnie również dlaczego w niektórych momentach aż tak cię wykręca? Machasz myszką w lewo, po czym automatycznie prostuje ci celownik? (Pierwszy raz coś takiego widzę, oglądałem sporo demek, ale czegoś takiego nie widziałem). 4:59-5:00, co to jest? Szczerzę, powiedziawszy przeciągnąłbym cię trochę dłużej, żeby mieć więcej twoich akcji, aczkolwiek jeden z adminów również widział, że coś jest nie tak więc napisał, żeby dać ci bana @Michał Ballackmoże ty masz coś do dodania? @DonSalerii Wypisałem czasy resztę zostawiam tobie do oceny. Ps. Powód bana został już zmieniony (Mój błąd). @Bartek171010 Rozumiem, że przed każdą akcją cię obracało przez lagi? Po to tworzysz temat, żeby osoba która się na tym zna to sprawdziła, więc czekaj cierpliwie i się nie produkuj my jako admini mamy prawo cie zbanować i sprawdzić to tyle. Na całą mape dwa razy mnie zlagowało kid @Rustic 15 godzin temu, Mahesvara. napisał: Temat do Zamknięcia Ziomek wchodził na 2 koncie więc dostał perma za Aktywny Ban I to jest powód dla którego można zamknąc temat? Bo stac mnie na dwa konta i chciałem dalej grac przez niesłusznego bana? 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Temat do Zamknięcia Ziomek wchodził na 2 koncie więc dostał perma za Aktywny Ban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Godzinę temu, Bartek171010 napisał: I to jest powód dla którego można zamknąc temat? Bo stac mnie na dwa konta i chciałem dalej grac przez niesłusznego bana? Oczywiście że tak. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi