Skocz do zawartości

PERM za wh nalozony przez Nyuu

Gucci Flip Flops

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Gucci Flip Flops ❤ [CSC]
Wycinek z konsoli(bez IP)*: 
Serwer: cod mod 201
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:495973600&advType=steamid&Submit

Ban nałożony bezpodstawnie tutaj dowód. Nyuu nalozyl bana przez "pomyłkę", po skontaktowaniu sie z nim napisal ze nie bedzie nic ze mna wyjasniac po czym zablokował mnie a pozniej Szkafa na steam.  

image.png.12ba0cd1cbcfdd7c805d7db0b8c6c76f.png

• Haha 1
  • Zmieszany 2

W dniu 21.04.2022 o 19:07, DonSalerii napisał(a):

Skoro rzekomo ban był przez pomyłkę to powinno być to wyjaśnione z opiekunem a jeśli nie to @Nyuuzapraszam do rozpisania dema na które masz 24h

Rozwiń  

Wyszedł z tego mocny syf. @Michał Ballack myślę, że tutaj decyzja należy do ballacka.

Edit: zapomniałem, że jego kolega SzKaF przyznał się, że dawaliście sobie info na ts.

image.png.d58bec1b59bfcf5e7a17c58f2ca6672b.png

Edytowane przez Nyuu
dodatkowe informacje.

W dniu 21.04.2022 o 19:01, Gucci Flip Flops napisał(a):

Nick: Gucci Flip Flops ❤ [CSC]
Wycinek z konsoli(bez IP)*: 
Serwer: cod mod 201
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:495973600&advType=steamid&Submit

Ban nałożony bezpodstawnie tutaj dowód. Nyuu nalozyl bana przez "pomyłkę", po skontaktowaniu sie z nim napisal ze nie bedzie nic ze mna wyjasniac po czym zablokował mnie a pozniej Szkafa na steam.  

image.png.12ba0cd1cbcfdd7c805d7db0b8c6c76f.png

Rozwiń  

Ban nie był przez pomyłkę, lecz pisałem tutaj by jeszcze bardziej potwierdzić kto sobie pomagał poprzez dawanie sobie info na ts/dc, dlatego można powiedzieć, że to było moje małe śledztwo do potwierdzenia i tak już nieuniknionego.

image.thumb.png.d3993dec51fc8dbc98fc809607dbff6d.pngimage.thumb.png.f8af7fd6646f270b0f714037c3c25f07.png

Oto screeny, a bany są nadane prawidłowo.

Edytowane przez Michał Ballack
  • Like 2

Michał Ballack - jesteście adminami a nie znacie regulaminu Cod Moda widzę że nieźle tam lecicie z tematem. Poczytajcie sobie regulamin a potem wgl wypowiadajcie sie na dany temat. A jesli chodzi o dawanie info na ts/dsc to musiebylscie zbanować 3/4 serwa 

• Haha 4
  • Smutny 1

Mirage 21.04.2022 17:56-18:23

http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_mirage-1650556562-1650558186.zip

7:25 - wcelowanie sie w chłopa który idzie na walku caly czas.

11:43 - Chlop idzie na shiftcie od undera, a podejrzany wychyla idealnie kiedy enemy jest w zasiegu strzalu.

14:10 - Najlepsza sytuacja, gucci wie gdzie jest przeciwnik i wcelowuje sie tam od dobry parunastu sekund xD.

16:37 - Gucci oczywiscie doskonale wie gdzie jest przeciwnik chowający sie za filarem. Caly czas spoglądał w tamto miejsce z nadzieją, że ktos magicznie sie tam pojawi.

18:00 - Dostaje "info" od kolegów, że enemy niedługo wychyli z pałaców po czym biegnie na kosie, aby jak najszbyciej tam dotrzeć kek.

24:58 - Wychyla perfekcyjnie na przeciwnika, wiedząć doskonale, że jest na tamtej pozycji.

26:20 - Tutaj może byla to sytuacja na wyczucie. Ale patrząc na jego poprzednie akcje troche nie chce mi sie wierzyć w to.

W dniu 21.04.2022 o 19:30, Gucci Flip Flops napisał(a):

Michał Ballack - jesteście adminami a nie znacie regulaminu Cod Moda widzę że nieźle tam lecicie z tematem. Poczytajcie sobie regulamin a potem wgl wypowiadajcie sie na dany temat. A jesli chodzi o dawanie info na ts/dsc to musiebylscie zbanować 3/4 serwa 

Rozwiń  

Wydaje mi się, że dobrze znają regulamin serwera natomiast to Ty masz z tym problem ponieważ odkąd pamiętam dawanie/otrzymywanie informacji z Ts`a bądź też z Discorda podchodzi pod WH i jest karane perm banem. Jeśli zauważyłeś podejrzane akcje niektórych graczy trzeba było je zgłaszać a nie teraz piszesz że należało by zbanować 3/4 serwera.

Ban jak najbardziej słuszny i z mojej strony nie podlega żadnej dyskusji.

• Like 1

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności