Nyuu 190 Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Nazwa: Medrzec Opis: Posiada 1/4 na zrespienie sojusznika po zabojstwie + 5 monet za udane zrespienie (1/3 od 75lvl), +9dmg z MP9, magazynek za fraga. Bronie: MP9, Dual berrety Statystyki: HP: 15 | INT: 5 | WYT: 10| KON: 25 Typ: Jak uznacie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Propozycja ciekawa i nie wydaje się być przesadzona. Temat zostawiam otwarty dla publicznej opinii i odniesiemy się do tego przy końcówce edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfaper 29 Opublikowano 12 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) W dniu 10.05.2022 o 22:22, Nyuu napisał: Nazwa: Medrzec Opis: Posiada 1/4 na zrespienie sojusznika po zabojstwie + 5 monet za udane zrespienie (1/3 od 75lvl), +9dmg z MP9, magazynek za fraga. Bronie: MP9, Dual berrety Statystyki: HP: 15 | INT: 5 | WYT: 10| KON: 25 Typ: Jak uznacie 5 monet to za dużo niestety, sama topka na koniec mapy daje 5, 10, 15 monet, a postać będzie dostawać tyle monet ile za 3 miejsce w topce, prawda ze 1/4 i 1/3 to nie duże szanse, ale jak zrobisz 5 killi i zrespisz, 5 osób to masz 25 monet w jednej rundzie, myślę że 1-3 monet za zrespienie będzie git . Można też pomyśleć czy nie dodać drugiej broni lub zmienić np. UMP-45 ponieważ żadna klasa go nie ma. Do dmg się nie wypowiem bo nie wiem ile będzie ta klasa zadawać co prawda dzięki magazynkowi za fraga może ładnie zabijać ale to się zobaczy w praktyce bo na razie mamy klasy które są pod inteligencje z pm takiej jak saper, amadeusz, piroman więc klasa która nie jest uzależniona od zaczynania dodawania punktów w inteligencje może być ciekawa. Edytowane 12 Maja 2022 przez Sfaper Za szybko dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 W dniu 12.05.2022 o 11:00, Sfaper napisał: 5 monet to za dużo niestety, sama topka na koniec mapy daje 5, 10, 15 monet, a postać będzie dostawać tyle monet ile za 3 miejsce w topce, prawda ze 1/4 i 1/3 to nie duże szanse, ale jak zrobisz 5 killi i zrespisz, 5 osób to masz 25 monet w jednej rundzie, myślę że 1-3 monet za zrespienie będzie git . Tak, 5 monet to dużo. ALE musisz wziąć pod uwage fakt, że istnieje perk "siła przyjaźni" i on ci daje 1/2 na 5 monet. Dlatego specjalnie dałem szanse 1/4 i 1/3, aby bylo to zbalansowane. I też tutaj w chodzi w gre losowość. Może i po 5 killach zrespisz 5 osób, ale prawdopodobieństwo tego, że tak będzie wynosi 1%. Tyle mi wyszlo po obliczeniach, ale nie jestem w nich dobry. Dodam na sam koniec, że nie ma klasy która jest zrobiona pod zarabianie monet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi