ReGaS 0 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Nick: ✪ ReGaS Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: COD MOD 201 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=milkyyyy Witajcie. Chciałbym przeprosić i przyznać się do używania wspomagaczy ponad 2 lata temu. Dostałem bana ponad 2 lata temu za używanie cheatów, FakeACC, dokładnie nie pamiętam wszystkiego, ale za wszystko przepraszam i obiecuje, że nie powtórzy się do więcej. Dlaczego miałbym zostać odbanowany? odpowiedź jest prosta, patrząc na rzeczy, które zrobiłem żałuję ich i chciałbym zacząć ponownie, od nowa cała zabawę. Chciałbym pograć znów na serwerze COD MOD, ponieważ brakuje mi tej wspaniałej zabawy. COD MOD jest to najlepszy i najfajniejszy tryb w CS:GO według mnie, dużo zabawy i ogółem. Brakuje mi pogrania na takim serwerze, a jeśli chodzi o inne to nie są tak fajne, ponieważ mało osób gra i nie czuć tej zabawy. Bardzo chciałbym zostać odbanowanym i przyznaje się jeszcze raz do swojej winy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam ReGaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Człowieku zrobiłeś nowy post, a i tak nie napisałeś zgodnie z tym co podawałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Edytowałem nazwę tematu. Czytaj proszę uważnie to co jest napisane we wzorach Podaj proszę link do Twojego profilu, a ja oznaczam przy okazji opiekunów i proszę ich o opinie czy zgadzają się na UB @ Michał Ballack @ VEGETA201126 Podrzucam profil gracza https://steamcommunity.com/id/regasMLG/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEGETA201126 60 Opublikowano 19 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Przegadaliśmy sprawę z @ Michał Ballack i unban odpada. Fajnie że przyznałeś się do cheatów aczkolwiek twoja lista banów jest dość duża i ukazuję twoją złą reputacje na serwerze. Dodam jeszcze że wchodziłeś na serwer z aktywnym banem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi