Michal095 10 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nick:Minrolt Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: aktywny ban Ban created: 30-05-2022 16:09 Ban end: permanent. Serwer:codmod Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:92213143&advType=steamid&Submit Dostałem niesłusznego bana, ponieważ żadnego innego aktywnego nie posiadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 @ MDD czy coś poza tym samym adresem wskazywało według Ciebie na powiązanie tych osób ze sobą? (poprzedni ban jest z serwera FFA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoker 116 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Po sprawdzeniu wyszło że oprócz bana z dnia 16.04 był jeszcze bana z ffa za wh i do tego 2 bany na innych serwerach Wiec uznałem że bana jest słuszny i tak też zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 To tak, jego stare bany są na innym IP i prawie każdy na innym adresie IP dla tego samego usługodawcy. Ten ban także jest na inny adres IP, który pokrywa się z FFA, ale nie jest to dowodem na to, że to on, bo adres IP można odziedziczyć po kimś, więc jeśli nie ma innych dowodów, to poleci UB (daj znać MDD czy jest coś jeszcze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoker 116 Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Nie juz nic nie banujemy każdego z aktywnym banem a tu po sprawdzeniu wskazywało na to ze ban jest słuszny jeśli naprawdę nie jest to jego wina to przepraszam jednak wykonywałem swoje obowiązki na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Spokojnie, nic się nie stało Najprawdopodobniej odziedziczyłeś po kimś adres IP, bo z tego co widzę, logowałeś się z różnych adresów, więc ściągam bana, bo ciężko o potwierdzenie, że należał do Ciebie. Jako że system wskazuje na powiązania adresów IP, nie ma też co winić tutaj samego admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi