Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Witam,Z dniem dzisiejszym ogłaszam nabór na opiekuna serwera DeathRunMini wymagania- Musi być adminem tego serwera lub mieć rangę +UbTeam.- Musi mieć na forum min. 5 dni.- Musi być zarejestrowany od min. 2 miesięcy- Musi być znany na serwerze- Musi umieć wgrywać pliki typu mapy i tworzyć do nich byty- Musi mieć + 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 OtwarteSami wymyślacie wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nick: WildFire Imię: Kamil Wiek: 15 Platforma CS: Steam Opisz siebie: Lubie grac w Counter Strike 1.6 i inne gry multiplayer. Dlaczego chcesz zostać opiekunem: Ponieważ chcę dodać parę nowych map,pluginów i ulepszyć trochę serwer.Umiem dodawać i edytować pluginy itp. Więcej niżej / Wymagania: - Musi być adminem tego serwera lub mieć rangę +UbTeam. + - Musi mieć na forum min. 5 dni. +/- 4 Dni - Musi być zarejestrowany od min. 2 miesięcy + - Musi być znany na serwerze + - Musi umieć wgrywać pliki typu mapy i tworzyć do nich byty + - Musi mieć + 15 lat. + ps. super że wszyscy kopiują ode mnie wzór 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nick: Krypton Imię: Łukasz Wiek: 16 Platforma CS: Steam Opisz siebie: Jestem osoba uprzejmą, ogarniętą i potrafię dobrze zorganizować sobie czas aby mieć czas aby zająć sie serwerem. Dlaczego chcesz zostać opiekunem: Byłem już kiedyś opiekunem DR i potrafię wgrywać modyfikacje na serwer edytować plugin itp. Wymagania: - Musi być adminem tego serwera lub mieć rangę +UbTeam. + [wcześniej byłem h@ sieci,a aktualnie jestem adminem DR] - Musi mieć na forum min. 5 dni. + - Musi być zarejestrowany od min. 2 miesięcy + - Musi być znany na serwerze + - Musi umieć wgrywać pliki typu mapy i tworzyć do nich byty + - Musi mieć + 15 lat. + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nick: e[M] [A] [G]ie [K]a Imię: Marek Wiek: 14 Platforma CS: Mam zamiar kupić steam w tym tygodniu Opisz siebie: Jestem dobrym administratorem. Dlaczego chcesz zostać opiekunem: Spędzam na serwerze prawie cały mój wolny czas. Zrobiłem regulamin serwera. Chcę by serwer prosperował jak najdłużej oraz pragnę pomóc Karolowi z serwerem. Wymagania: - Musi być adminem tego serwera lub mieć rangę +UbTeam. + - Musi mieć na forum min. 5 dni. około 3 - Musi być zarejestrowany od min. 2 miesięcy + - Musi być znany na serwerze + - Musi umieć wgrywać pliki typu mapy i tworzyć do nich byty + - Musi mieć + 15 lat. - :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Nick: Monka ;D Imię: Franek Wiek: 13 Platforma CS: Non Steam Opisz siebie: Jestem osoba zajebistą zawsze gimbusiarską ogarniętą wyrozumiałą potrafie też nieźle wkur*** ale liczy sie to jakie sie ma podejscie czyli z radością i zabawą a wszystko bedzie cacy stuk tuk ;3 Dlaczego chcesz zostać opiekunem: Jestem dość ogarnięty jestem bardzo znany i potrafie już zajmować sie pluginami chce zostać opiekunem by pokazać innym że wiek tu nie ma znaczenia lecz to co umiemy chce z dumą reprezentować tę serwerownie i napewno was nie zawiode POMPAAAAA!!!! XD na serwer edytować plugin itp. Wymagania: - Musi być adminem tego serwera lub mieć rangę +UbTeam. + mam Admina na 45k lvl na ffa i mialem kiedyś na bf2 i zombie mode ;3 - Musi mieć na forum min. 5 dni. + mam zaledwie kilka minut lecz na forum miałem miesiąc ponad -.- - Musi być zarejestrowany od min. 2 miesięcy + - Musi być znany na serwerze + - Musi umieć wgrywać pliki typu mapy i tworzyć do nich byty + - Musi mieć + 15 lat. - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexusetti 3 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie mam zamiaru byc opiekunem ale jestem za tym zeby był nim MAGIK przyznam sie jest młody ale dogaduje sie z graczami,przestrzega regulaminu,czesto jest na serwerze,gra juz dosyc dlugo na serwerze i wie co gdzie i jak jest lubiany na serwerze dogaduje sie z innymi graczami, stara sie pomagac jak tylko moze i bardzo duzo udziela sie na forum moim zdaniem Opiekun jak marzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi