Sfaper 29 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Nazwa: Rewolwerowiec Opis: Przelicznik dmg od int, dopóki tarcza nie zostanie zniszczona nie dostajemy dmg w plecy, tył głowy itd, po zniszczeniu tarczy otrzymujemy 50% mniej zadawanego dmg w plec, magazynek za fraga Bronie: R8 Rewolwer , Tarcza Balistyczna Statystyki: HP: | INT: | WYT: | KON: Wiem że była taka klasa więc miała przeliczniki od int (jeśli są zapisane to dobrze jak nie to pasuje coś wymyślić by nie była za mocna) i statystyki stąd moja propozycja by ją przywrócić i coś zmienić Nazwa klasy: Szeregowy Tito Umiejetnosc / rzecz do zmiany + opis: Dodać do klasy: Po śmierci niszczy perk o 5% a nie o 10% jak każda inna klasa (ma bardzo dużo opcji/umiejętności ale i tak nie gra nią praktycznie nikt, propozycja by zachęcić ludzi do grania) Nazwa klasy: Najemnik Umiejetnosc / rzecz do zmiany + opis: Dodać do klasy: Za każdego parzystego killa dostaje 1.4 więcej xp oraz 5-10 hp lub dać jakąś szanse na to 1/4 że dostaniemy po zabiciu jakieś bonusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkedherun 32 Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 20 godzin temu, Sfaper napisał: Nazwa: Rewolwerowiec Opis: Przelicznik dmg od int, dopóki tarcza nie zostanie zniszczona nie dostajemy dmg w plecy, tył głowy itd, po zniszczeniu tarczy otrzymujemy 50% mniej zadawanego dmg w plec, magazynek za fraga Bronie: R8 Rewolwer , Tarcza Balistyczna Statystyki: HP: | INT: | WYT: | KON: Wiem że była taka klasa więc miała przeliczniki od int (jeśli są zapisane to dobrze jak nie to pasuje coś wymyślić by nie była za mocna) i statystyki stąd moja propozycja by ją przywrócić i coś zmienić Może by mu jeszcze pod bindem zrobić lunetę snajperską? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi