DontReportMePlease 0 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nick: DontReportMePlease [CSC] Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód: Aktywnyban / YT/Kleszczu Serwer: COD Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&hideinactive=false&advSearch=STEAM_0:0:530233488&advType=steamid Admin zamknął temat więc piszę kolejny z góry przepraszam. Czyli rozumiem że mimo że to było 4 lata gdy jeszcze byłem młodym 13 letnim bachorem i nawet nie pamiętałem że kiedykolwiek dostałem bana, nie ma najmniejszych szans na UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontReportMePlease 0 Opublikowano 22 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 (edytowane) W dodatku nie jestem pewny ale serwer juz chyba nie działa i nie moge znaleźć go na forum. Myślę że przez 4 lata sporo mogło się zmienić i zasługuje na drugą szanse. Edytowane 22 Lipca 2022 przez DontReportMePlease 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Nie ma żadnego znaczenia czy to było 6 lat czy 12 czy nawet 1000 jeśli ban jest aktywny. Jeżeli masz AKTYWNEGO bana, to nie masz prawa grać na serwerze, bo dostęp zotał Ci zablokowany i Twoją jedyną opcją w takiej sytuacji jest odwołanie się na forum, w innym przypadku otrzymasz bana za multikonto Samo zamknięcie serwera także nic nie zmienia, bo Twój ban nie wygasł, dalej jest aktywny, więc nie bardzo rozumiem co to za tłumaczenie. Dostałeś perm na serwerze, masz go aktywnego w naszym sourcebans, więc jeżeli chciałeś pograć, to mogłeś napisać odwołanie na forum, a nie omijać bana, wchodząc na nowym koncie Nie zapoznałeś się także z regulaminem forum, tworząc nowe konto, mimo iż już jedno posiadasz https://forum.cs-classic.pl/profile/26841-kleszczu/ Pierwszy punkt regulaminu, który akceptowałeś przy rejestracji Cytat 1. Każdy użytkownik może posiadać tylko jedno konto na forum w przeciwnym wypadku wszystkie konta użytkownika będą zablokowane. W momencie, kiedy kilku użytkowników korzysta z jednego adresu IP możliwe są ustępstwa - sprawę trzeba niezwłocznie zgłosić do administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 No i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi