Fixer 7 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Imie : DominikWiek : 17Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 12h 55m 20sDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady. Kiedyś już miałem rangę redaktora na cs-classic ale musiałem zrobić przerwę z counter strike a teraz robię wielki Come Back Znajomość z większością użytkowników: Kiedyś tak, teraz nie za bardzo To nie problem nadgonimy.Dlaczego ja ?: Lubię prowadzić wywiady z innymi ludźmi, myślę, że mam w tym nie małe doświadczenie Składam po raz drugi może teraz się buźka zgodzi Proszę nie nabijać sobie postów gdyż czekam tylko na jego wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jestem na tak - da sobie radę - wiek -ogarniety - zgadza sie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Będę na TAK jeżeli zajmiesz się wyłącznie tym działem http://forum.cs-classic.pl/index.php?/forum/63-wiadomo%C5%9Bci-z-naszego-zielonego-globu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Żeby nie było, że spamuje w swoim dziale ale chcę odpowiedzieć na pytanie Famasa.Stary mi to najbardziej zależy na wywiadach ale tym działem mogę również się zająć Nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Na tak. Wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Na tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dobierz jeszcze jeden działTAK- chętny do pracy - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jak dla mnie to mogę być redaktorem całego działu redaktorskiego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem na tak. Starania, chęci, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jestem na Tak -Da sobię Radę -Wiek -ogarnięty A i Siwy,Xanti,Senrox gdzie wy tu macie wymagania poprostu piszesz a nie Jestem Na Tak Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 @up 1.Minimum postów 60(małe wyjątki)2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki)3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo)4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo)5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo)6.Minimalny wiek 15 lat.7.Wywiady może robić TYLKO REDAKTOR piszą tak/nie na podstawie tych wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Na Tak. Ogarniety Wiek odpowiedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 A to sory Siwy,Xanti,Senrox i Famasiku dzięki za poinformację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi