DontReportMePlease 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Nick: DontReportMePlease [CSC] Serwer: COD Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=dontreport Witam bana dostałem za multikonto i aktywnego bana. Sytuacja wygląda tak ze 4 lata temu grałem na serwerze JB i została na mnie napisana skarga więc dostałem perma. Po takim czasie zapomniałem, że miałem bana na serwerze i wbiłem na nowym koncie bo tamto straciłem. Myślę, że zasługuje na UB, ponieważ przeczytałem od nowa regulamin i przez jakiś czas jak grałem na nowym koncie zanim dostałem bana, nie było na mnie żadnych skarg i żaden gracz nie miał do mnie zastrzeżeń. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @ -_- @ Nyuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Gracz dostaje UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi