Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Cześć, Jako że co jakiś czas staramy się odświeżać też dodatki serwera, przyszedł czas na klany, ponieważ ostatni większy upadte był chyba rok temu. Pomysłem na nową wersję klanów, a raczej ich ulepszenie jest wprowadzenie na serwer misji klanów, które byłyby drabinkowe, czyli jedna po drugiej, bez możliwości pominięcia ich. Plan jest taki by w pierwszej wersji wprowadzić misje jednakowe dla każdego klanu, ale jednocześnie zablokować zdobywanie punktów klanów z innych opcji takich jak zabójstwo gdzie aktualnie je zdobywamy. Wyjątkiem od tej reguły byłoby zabójstwo gracza z innego klanu, wtedy z automatu otrzymywałoby się 1 punkt klanu. Co to zmienia? Klany musiałyby wykonywać misje by móc sie rozwijać, ponieważ pk zdobywane z fragów na innych klanach, dawałyby ich zbyt mało by móc się w miarę szybko rozwinąć. Oczywiście im dalej w las, tym cięższe misje, wymagające wkładu coraz większej ilości graczy, tak by zachęcić graczy do stałej gry na serwerze. Dodatkowo rozmyślałem nad jakimś cooldown, np: 10 misji tygodniowo, resetowane standardowo w sobotę o 12:00 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyzu10 8 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Pomysł na misje klanu jak najbardziej na plus. Ciekawym pomysłem też mogło by być zwiększenie osób w klanie od 1 poziomu, dzięki czemu można wtedy dać trudniejsze misje od samego początku. No i wiadomo wraz z zwiększeniem ilości osób, zwiększyć ilość potrzebnych punktów do ulepszenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set1337 72 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Mega sprawa. TOP klanów, praktycznie jest nie zmienny (gracze). DO tej pory wytarczy "chodzić i zabijać" teraz bedą musieli się postarać Myślę, że wprowadzi to dużo fajniejszą rozrywkę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumefu 111 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Git pomysł 😁 To troszkę wyrówna szansę tych którzy grają trochę gorzej i mają mniej fragów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Przeglądam starsze wątki forum i bardzo chciałbym odświeżyć ten temat, bo wydaje mi się on świetnym pomysłem na urozmaicenie rozgrywki. Jak najbardziej jestem ZA. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Temat umarł i raczej nie wróci, bo ciężko będzie takie misje do klanów budować, ale coś by się przydało zrobić z klanami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi