Sakku 172 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) 1. Twój Nick: sαккυ | 変態 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Set 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:14066947 5. Data i godzina zdarzenia: 13.10.2022 20:20 6. Mapa: Mirage_big 7. Opis sytuacji: Admin stawia sobie replikę w przejściu, nie da się jej obejść ani przeskoczyć. Gracze zwracają uwagę na czacie jak i mikro, admin zupełnie nic nie robi sobie z tego, że łamie regulamin 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracze: Lesio. Krr, Lyn, Eluwa i pewnie reszta osób na serwerze. Demko dodam jak załaduje je do GoTV. http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_mirage_big_csc-1665684678-1665686319.zip 6:25 można zacząć oglądać, 6:29 opisywana akcja. Gracze od buta dostają za takie rzeczy bany i nie ma tłumaczenia się, że coś itp. Z bromblem to ja nawet w dyskusję nie będę wchodził, bo startuje o admina a kryje kolegę xD Niżej screen: Edytowane 13 Października 2022 przez Sakku 4 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGRY BOMBELEKEKEK 45 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 3 minuty temu, Sakku napisał(a): 7. Opis sytuacji: Admin stawia sobie replikę w przejściu, nie da się jej obejść ani przeskoczyć. Gracze zwracają uwagę na czacie jak i mikro, admin zupełnie nic nie robi sobie z tego, że łamie regulamin XDDDD A co ma zrobić? Strzela do ciebie parę osób i odruchowo naciśniesz binda klasy, mechanika serwera nie pozwala na usunięcie repliki pod przyciskiem więc nie zostało nic innego jak przeprosić i poczekać do końca rundy. Biegniesz od razu spłakany na forum jak mała dziewczynka, której ktoś zabrał lizaczka bo złapałeś admina na przypadkowym błędzie a nie na celowym łamaniu regulaminu. pozdrowionka i ciumeczki 2 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set1337 72 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Siema Niestety popełniłem missclick. Duża ilość atakujących i tak niefortunnie wyszło. Jedyne co mogę to przeprosić za zainstniałą sytuację. Dodam tylko, że ta sytuacja nie wpłyneła na wynik danej rundy. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dezuli 34 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Bądźmy w tym wszystkim konsekwentni ... Ja np za tp Duchem w ścianę i zabiciu 2 graczy dostałem bana... choc wpisalem odrazu killa bo nie ogarnalem ze sie tpnalem w sciane bo czasem mouse4 mi sie buguje i robi doubleklika a celowo tego nie zrobilem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Października 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Godzinę temu, ANGRY BOMBELEKEKEK napisał(a): A co ma zrobić? Strzela do ciebie parę osób i odruchowo naciśniesz binda klasy, mechanika serwera nie pozwala na usunięcie repliki pod przyciskiem więc nie zostało nic innego jak przeprosić i poczekać do końca rundy. W sumie to ciekawe, bo biorąc pod uwagę, że teraz mamy cooldown, można by było wprowadzić opcję usuwania pod E, ale z dłuższym cooldown 😕 -_-, 13 Października 2022 Zaczęły się tutaj wewnętrzne spiny, więc zamykam temat i czekam na werdykt opiekuna. Dodam jednak, że każdy z Was pewnie w jakimś stopniu ma rację, Bombel pisząc o tym że można to kliknąć przypadkiem, a także Dezuli o byciu konsekwentnym, lecz jeśli Wy pod przykrywką konsekwencji chcecie sobie celowo wypominać nawet najmniejsze przewinienia, to nie prowadzi to do niczego dobrego. Wydaje mi się, że w skardze zawarto wszystko co jest potrzebne Opiekunowi do podjęcia decyzji, więc ją zamykam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGRY BOMBELEKEKEK 45 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) Co ty płaczku tu edytujesz, że kryje kolegę. Na office opisałem oraz porównałem przewinienie set`a do innych "wykroczeń", które mają miejsce na serwerze. Raczej wszyscy się zgadzamy, że postawienie klona w przejściu jest bardzo nieszkodliwym przewinieniem, które na bank nie nadaje się do pisania skargi...natomiast ty zamiast po prostu powiedzieć mu, że zjebał i co odpierdala ty siedzisz przy tym klonie i szukasz jak tu dobrze ss`a strzelić jak typowa ruda pała w podstawówce. Skargę napisałeś w odwecie za ostanie bany stałych graczy, jedynie żeby pokazać jaki mocny jesteś... Napisałeś również, że gracze za takie rzeczy dostaną insta bany, pokaż proszę jakiś przykład bajkopisarzu I tak na marginesie ... to że poprosisz swoich kolegów o przywalenie "zmieszany" pod postem nic nie zmieni w oczach ludzi, którzy cisną z ciebie beke na serwerze ;* Edytowane 13 Października 2022 przez ANGRY BOMBELEKEKEK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Sakku napisał(a): 1. Twój Nick: sαккυ | 変態 2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin 3. Nick oskarżonego: Set 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:14066947 5. Data i godzina zdarzenia: 13.10.2022 20:20 6. Mapa: Mirage_big 7. Opis sytuacji: Admin stawia sobie replikę w przejściu, nie da się jej obejść ani przeskoczyć. Gracze zwracają uwagę na czacie jak i mikro, admin zupełnie nic nie robi sobie z tego, że łamie regulamin 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracze: Lesio. Krr, Lyn, Eluwa i pewnie reszta osób na serwerze. Demko dodam jak załaduje je do GoTV. http://414339.node44.pukawka.pl/dem-de_mirage_big_csc-1665684678-1665686319.zip 6:25 można zacząć oglądać, 6:29 opisywana akcja. Gracze od buta dostają za takie rzeczy bany i nie ma tłumaczenia się, że coś itp. Z bromblem to ja nawet w dyskusję nie będę wchodził, bo startuje o admina a kryje kolegę xD Niżej screen: Zgadza się, że źle postawił klona co jest niezgodne z regulaminem, jednak nie jest to równoznaczne z tym, że dostanie od razu bana, za stawianie klonów nigdy nie dawaliśmy banów za pierwsze przewinienie tylko za któreś z kolei. 1 godzinę temu, Dezuli napisał(a): Bądźmy w tym wszystkim konsekwentni ... Ja np za tp Duchem w ścianę i zabiciu 2 graczy dostałem bana... choc wpisalem odrazu killa bo nie ogarnalem ze sie tpnalem w sciane bo czasem mouse4 mi sie buguje i robi doubleklika a celowo tego nie zrobilem. W takim razie powinieneś również dostać kilka banów za stawianie klonów które blokowały przejścia, a zostały Ci darowane, tylko zostałeś upomniany. Co do bana za ducha, fakt zostałeś zbanowany od razu, jednak zważywszy na sytuacje w jakiej to było, uważam ze zasłużyłeś, bo to było ewidentne i perfidne zabijanie będąc zbugowanym, na środku ściany gdzie widziałeś to co było po obu stronach i do tego zabiłeś osoby z jednej i drugiej strony po czym wpisałeś kill w konsoli. Co do całej skargi nie zostaje ona przyjęta ponieważ widać, że jest to skarga złożona w ramach ?zemsty? bądź innym waszym dziwnym działaniem związanym z atakowaniem administracji, jeżeli chcecie składać skargi na administrację proszę o bardziej sensowne skargi, a nie za przypadkowe postawienie klona w przejściu. Edytowane 13 Października 2022 przez Sticzu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sticzu 123 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi