Kelul 55 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Nick: Kelul Powód: Praca + Sylwester Czas nieobecności: 30.12 do 2.01 Coś od siebie: Myślałem że dziś (30.12) uda mi się wcześniej skończyć ale jednak się nie udało tak więc jutro wyjeżdżam na sylwestra i wracam w nowy rok jednak nie wiem w jakim stanie dlatego oznajmiam że będę 2.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MimecitA 14 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Powodzonka, baw się dobrze Szczęśliwego nowego roku 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi