QubekAthlet 43 Opublikowano 28 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2023 (edytowane) Nazwa:Rusher Opis: Na shift posiadasz sprint na 5sekund (jesli da sie zrobic Use_class) od 100lvl 2 uzycia na runde. +5dmg z novy Bronie:P250 + Nova/XM Statystyki: HP:10 | INT: | WYT:10 | KON:30 Typ: Zwykła Nazwa: Kapral Opis: 1/3 na odbicie instakill / 1.5dmg w glowe od 100lvl x2 w glowe / +3dmg Bizon Bronie: Fiven-Seven / PP-Bizon Statystyki: HP:15 | INT:0 | WYT:15 | KON:0 Typ: Zwykła Edytowane 28 Lutego 2023 przez QubekAthlet 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Podbijam i czekam na komentarz od reeszty graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Kapral mając 1/3 na odbicie instakill będzie abusowany, albo zmniejszyć procent albo odpuścić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hewitt 71 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 jak dla mnie obie klasy ok, ale czy te 1/3 u kaprala nie będzie siadać zbyt często? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuu 27 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Obie klasy ciekawe ale faktycznie u tego kaprala 1/3 będzie chyba zbyt często, myślę, że 1/4 to minimum. Reszta jak najbardziej przyjemna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BH mordo 99 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Czy Kapral nie jest bardzo podobny do obecnego Strażaka, którym nikt nie gra? Dla mnie ta klasa nie ma sensu, bo umrze po kilku dniach i nikt jej nie będzie używał. Co do Rushera to na pewno nie można dać mu XM'a, natomiast wersja z Nova wygląda obiecująco. Wyjaśnij jeszcze jak wg Ciebie miałby działać ten sprint. Dodatkowa kondycja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 5 Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Moim zdaniem Rusher spoko propozycja ale ale można by było coś do niej dodać aby była bardziej grywalna ponieważ wątpię że tak ubogie statystyki i umiejętności by przyciągnęły graczy 🤷♂️ Takie jest moje zdanie. A co do Kaprala tak jak juz wspomniał @ BH mordo jest bardzo podobna do strażaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubekAthlet 43 Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 z tego co wiem mozna dodac zamiast shifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Klasa rusher pojawi się na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi