WinOo333 20 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Dałoby się dodać możliwość wyboru pistoletu w ciągu rundy, żeby w następnej już z nim grać? Aktualnie muszę czekać średnio 2-3 rundy żeby zmienić pistolet bo na respie nie zmienia się po wyborze a trakcie rundy nie mogę odpalić menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Bronie można wybierać przez dany czas od startu rundy, będąc żywym, więc nie bardzo rozumiem ten problem z czekaniem 2-3 rund Dodam że gdy gracz ma wybraną broń, to może ją zmienić nawet gdy nie jest żywy i tak samo z tym czasem wyboru, a gdy nie będzie miał, to po prostu zostanie jak jest. Sprawdź proszę po zmianie mapy i daj tutaj znać czy to załatwia Twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinOo333 20 Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Owszem bronie można wybierać od startu rundy, ale zmieniają się one dopiero w kolejnej rundzie. Nie wiem co dokładnie masz na myśli w 2 części z tym wyborem po śmierci bo aktualnie nie da się zmienić pistoletu będąc martwym bo menu wyboru się po prostu nie otwiera. Dodatkowo zauważyłem też, że jak dołączę na serwer i wybiorę broń to 1 rundę biegam z nożem a dopiero w 2 dostaje pistolet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 13 godzin temu, WinOo333 napisał(a): Dodatkowo zauważyłem też, że jak dołączę na serwer i wybiorę broń to 1 rundę biegam z nożem a dopiero w 2 dostaje pistolet. Tego nie jestem w stanie zweryfikować, więc musiałbyś podać więcej szczegółów. Wszedłem na klasę, wybrałem pistolet i od razu go otrzymałem 13 godzin temu, WinOo333 napisał(a): Owszem bronie można wybierać od startu rundy, ale zmieniają się one dopiero w kolejnej rundzie Udostępnienie graczom zmiany broni, mimo posiadania jednej z nich jest bezsensu, ponieważ działałoby to tak, że gracz X wybiera broń A, wystrzeliwuje z niej ammo i potem zmienia sobie na inną i robi to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinOo333 20 Opublikowano 20 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 5 godzin temu, -_- napisał(a): Tego nie jestem w stanie zweryfikować, więc musiałbyś podać więcej szczegółów. Wszedłem na klasę, wybrałem pistolet i od razu go otrzymałem Jak wbije na serwer i będąc żywym spróbuje po raz pierwszy wybrać pistolet to dostaje go dopiero w kolejnej rundzie. 5 godzin temu, -_- napisał(a): Tego nie jestem w stanie zweryfikować, więc musiałbyś podać więcej szczegółów. Wszedłem na klasę, wybrałem pistolet i od razu go otrzymałem Udostępnienie graczom zmiany broni, mimo posiadania jednej z nich jest bezsensu, ponieważ działałoby to tak, że gracz X wybiera broń A, wystrzeliwuje z niej ammo i potem zmienia sobie na inną i robi to samo Nie chodzi o to, żeby pistolet dało się zmienić w trakcie rundy, tylko wybrać już na następną. Godzinę temu, WinOo333 napisał(a): Nie chodzi o to, żeby pistolet dało się zmienić w trakcie rundy, tylko wybrać już na następną. Widzę, że da się już zmienić pistolet będąc martwym więc w sumie chyba wszystko jest już git EDIT: Jednak wybor pistoletu na rozgrzewce nadal nie działa i biegam z kosą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 5 godzin temu, WinOo333 napisał(a): DIT: Jednak wybor pistoletu na rozgrzewce nadal nie działa i biegam z kosą Tio zostało poprawione i doszła nowa informacja o tym, że broń zostanie nadana w nowej rundzie jeśli już ma Daj znać czy to wszystko @ Kelul zgadza się, ale był problem z główną komendą pod wybór broni i już to też zostało zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 55 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) bedac na serwerze i jak jestes niezywy wpisz /menu nastepnie 3. Ustawienia wyswietli się menu serwera wybierz zakładkę 5. El Pistoler po czym wyskoczy Ci menu z wyborem broni które będziesz miał już domyślnie za kazdym razem gdy grasz El pistolero czyli juz w nastepnej rundzie bedziesz mial dany pistolet. To samo tyczy sie najemnika wchodzisz w /menu nastepnie 3.Ustawienia i pod 4. Najemnik wybierasz bron ktora bedziesz mial przypisana za kazdym razem gdy bedziesz grał tą klasą\ a no i dodam że jeśli np dziś ustawisz sobie glocka to jak wejdziesz jutro to również zapamięta Ci ten wybór i nie będzisz biegał z nozem tylko od razu masz glock Edytowane 20 Marca 2023 przez Kelul 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WinOo333 20 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Wszystko działa poprawie tak jak powinno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi