szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Nick: (MS) YABOOL Wycinek z konsoli(bez IP)*: serwer: FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=(MS)+YABOOL Reason: Wallhack Ban created: 21-03-2023 20:14 Ban end: permanent. ja chciałbym się odwołać od bana ponieważ nie mam i nigdy nie miałem wallhacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Już przedstawiam sytuacje: Ponieważ,gracz o nicku http://classicffa.gameme.com/playerinfo/1220018 siedział któryś mecz na spekcie,w widzą ze masz go w znajomych i patrząc na twoja grę, było widać ze dostajesz od niego info. A dawanie komuś info na ts bądz dc podchodzi pod wh.A gdy dostałeś bana nagle wszedł do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Czy mógłbym prosić o zmniejszenie kary? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 (edytowane) Przyznajesz się do tego że tak było ? @ szymix Edytowane 21 Marca 2023 przez Bossman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Tak przyznaje się i przepraszam nie wiedziałem że można dostać za to bana obiecam że to się więcej nie powtórzy jak zostanę odblokowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 @ szymix tą sprawa zajmie się @ -_- najpewniej jutro sprawa się rozstrzygnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ban został skrócony do jednego miesiąca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi