szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Nick: (MS) YABOOL Wycinek z konsoli(bez IP)*: serwer: FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=(MS)+YABOOL Reason: Wallhack Ban created: 21-03-2023 20:14 Ban end: permanent. ja chciałbym się odwołać od bana ponieważ nie mam i nigdy nie miałem wallhacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Już przedstawiam sytuacje: Ponieważ,gracz o nicku http://classicffa.gameme.com/playerinfo/1220018 siedział któryś mecz na spekcie,w widzą ze masz go w znajomych i patrząc na twoja grę, było widać ze dostajesz od niego info. A dawanie komuś info na ts bądz dc podchodzi pod wh.A gdy dostałeś bana nagle wszedł do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Czy mógłbym prosić o zmniejszenie kary? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 (edytowane) Przyznajesz się do tego że tak było ? @ szymix Edytowane 21 Marca 2023 przez Bossman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymix 0 Opublikowano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Tak przyznaje się i przepraszam nie wiedziałem że można dostać za to bana obiecam że to się więcej nie powtórzy jak zostanę odblokowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman 10 Opublikowano 21 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 @ szymix tą sprawa zajmie się @ -_- najpewniej jutro sprawa się rozstrzygnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Ban został skrócony do jednego miesiąca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi