Skocz do zawartości

(っ◔◡◔)っ Adrianos

Adrianos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (っ◔◡◔)っ Adrianos
Wycinek z konsoli(bez IP)*: 

Powód Bana: pomaganie w misji, vertigo
Ban nałożono dnia: 15-04-2023 15:12
Koniec Bana: 16-04-2023 15:12.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na serwerze!
Odwołania składamy na https://forum.cs-classic.pl/

Powód Bana: pomaganie w misji, vertigo
Ban nałożono dnia: 15-04-2023 15:12
Koniec Bana: 16-04-2023 15:12.

**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 725 of 1118 remaining
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Resource materials\panorama\images\icons\ui\globe.svg failed to load.
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 113 of 293 remaining
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 126 of 2666 remaining
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites 
Connecting to public(145.239.23.158:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
**** Unable to localize '#matchdraft_phase_action_wait' on panel 'id-map-draft-phase-wait'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN

Serwer:  Call of Duty 201 lvl
Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:539656931&advType=steamid&Submit

Osobiście uważam że ban jest bezpodstawny. Znajdowałem się na bs'ie wraz z bombą. Dostrzegłem przeciwnika, oddałem kilka strzałów po czym schowałem się za skrzynkami i zacząłem plantować bombę. Po zaplantowaniu bomby wychyliłem się i przeciwnik mnie zabił, rozbroił bombę dzięki czemu wygrał rundę. Po oddaniu kilku strzałów (przed zaplanotwaniem bomby) zażartowałem sobie że możemy się dogadać. Uważam że zażartowanie sobie że można się dogadać nie jest wystarczającym powodem do uzyskania bana. Nawet jeśli nie użyłbym wtedy chatu głosowego sytuacja wyglądała by tak samo jak wtedy gdy go użyłem. Proszę o jak najszybszego UB, Dziękuje i pozdrawiam :)

Edytowane przez Adrianos

Witam, 

To nie ty sobie zażartowałeś ze możecie się dogadać, tylko powiedział to Denko, po czym ty się cofnąłeś mówiąc "dobra, dobra" słychać to w 23-24 minucie mapy.  Według mnie ban jak najbardziej słuszny, ale poczekamy na decyzje od @ -_-.

http://414339.node38.pukawka.pl/dem-de_vertigo-1681558266-1681559872.zip

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności