Hitzek 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nick: Hitzek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód Bana: Wallhack Ban nałożono dnia: 22-04-2023 17:29 Koniec Bana: permanent. Serwer: FFA Mirage Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:755109314&advType=steamid&Submit Zapewne chodzi o sytuację tuż przed banem, na pistoletówce. Jak ktoś potrafi grać w cs to będzie normalna sytuacja dla niego a jeśli nie no to niestety :). Na mapce widać skąd ctki zabijały teammatów, poszedł nade z kuchni a w ciągu tak krótkiego czasu nikt nie zdążyłby przebiec na shorta więc wiadomym było to że drugi będzie albo w kuchni albo w drodze na shorta, mniej więcej na poziomie top mida. Trochę myśleć trzeba i wystarczy żeby znać kogoś pozycję bez wallhacka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitzek 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 pokażcie mi demko z danymi ,,podejrzanymi" sytuacjami to również mogę się do nich odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @ hinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinczyk 20 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) http://670562.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682176225-1682178158.zip : runda 5:4 (końcówka) ewidente celowanie przez ściane i prefirowanie przeciwnikka w momencie gdzie nie było go widać, runda 1:3 2 razy skanował przez smoka idealnie w typa, runda 2:3 aimlock na typa w pałacu (czas 1:20) ogądane razem z @ Artur00 jest takiego samego zdania Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez hinczyk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitzek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Runda 5:4 Sprawdzałem każdą pozycję przecież bo widać wcześniej na radarze że było dwóch na midzie, więc patrzyłem czy jeden z nich nie poszedł. Nie wcelowałem się przez ściane tylko stopniowo wychylałem i żadnego preefire tam nie było XD. Runda 1:3 2 razy trafiłem chłopa przez smoke ale za to 10 razy go nie trafiłem, jak skanuje smoka to wiadomo że któryś strzał w końcu siądzie, trzeba ruszyć głową. Runda 2:3 JAKI KURWA AIMLOCK XDDDD AIMLOCK TO NIE PŁYNNE PORUSZENIE CELOWNIKIEM TYLKO NAGŁY PRZESKOK CELOWNIKA NA ŁEB BĄDŹ WYBRANĄ CZĘŚĆ CIAŁA XDDDD nwm imo po prostu trzeba się nauczyć korzystać z mapy w csgo i nauczyć się stopniowo peekować a nie na pałę wychodzić jak ty xd Jeśli dostanę bana to trudno ale nwm w sumie co tu podejrzanego można wywnioskować jeśli to są twoje największe zarzuty wobec mnie. Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Hitzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi