Hitzek 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nick: Hitzek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Powód Bana: Wallhack Ban nałożono dnia: 22-04-2023 17:29 Koniec Bana: permanent. Serwer: FFA Mirage Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:755109314&advType=steamid&Submit Zapewne chodzi o sytuację tuż przed banem, na pistoletówce. Jak ktoś potrafi grać w cs to będzie normalna sytuacja dla niego a jeśli nie no to niestety :). Na mapce widać skąd ctki zabijały teammatów, poszedł nade z kuchni a w ciągu tak krótkiego czasu nikt nie zdążyłby przebiec na shorta więc wiadomym było to że drugi będzie albo w kuchni albo w drodze na shorta, mniej więcej na poziomie top mida. Trochę myśleć trzeba i wystarczy żeby znać kogoś pozycję bez wallhacka ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitzek 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 pokażcie mi demko z danymi ,,podejrzanymi" sytuacjami to również mogę się do nich odnieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 @ hinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinczyk 20 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) http://670562.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1682176225-1682178158.zip : runda 5:4 (końcówka) ewidente celowanie przez ściane i prefirowanie przeciwnikka w momencie gdzie nie było go widać, runda 1:3 2 razy skanował przez smoka idealnie w typa, runda 2:3 aimlock na typa w pałacu (czas 1:20) ogądane razem z @ Artur00 jest takiego samego zdania Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez hinczyk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitzek 0 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 (edytowane) Runda 5:4 Sprawdzałem każdą pozycję przecież bo widać wcześniej na radarze że było dwóch na midzie, więc patrzyłem czy jeden z nich nie poszedł. Nie wcelowałem się przez ściane tylko stopniowo wychylałem i żadnego preefire tam nie było XD. Runda 1:3 2 razy trafiłem chłopa przez smoke ale za to 10 razy go nie trafiłem, jak skanuje smoka to wiadomo że któryś strzał w końcu siądzie, trzeba ruszyć głową. Runda 2:3 JAKI KURWA AIMLOCK XDDDD AIMLOCK TO NIE PŁYNNE PORUSZENIE CELOWNIKIEM TYLKO NAGŁY PRZESKOK CELOWNIKA NA ŁEB BĄDŹ WYBRANĄ CZĘŚĆ CIAŁA XDDDD nwm imo po prostu trzeba się nauczyć korzystać z mapy w csgo i nauczyć się stopniowo peekować a nie na pałę wychodzić jak ty xd Jeśli dostanę bana to trudno ale nwm w sumie co tu podejrzanego można wywnioskować jeśli to są twoje największe zarzuty wobec mnie. Edytowane 24 Kwietnia 2023 przez Hitzek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi