Solo_Blanca 0 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Nick: @ Solo_Blanca Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: cheaty Ban created: 11-05-2023 19:03 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Submit appeals on https://forum.cs-classic.pl/ Reason: cheaty Ban created: 11-05-2023 19:03 Ban end: permanent. Serwer: ★EN/PL★ FFA 128TR | MIRAGE ★Cs-Classic.pl Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:546932524&advType=steamid&Submit Liczę na wyjaśnienie tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinczyk 20 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 [Lilac] Solo- Blanka is suspected of using 'Aimbot' (Detections: 2) tyle chyba wystarczy e anty cheat wykry twojego aima Pozdrawiam miej nocy! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo_Blanca 0 Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) Niestety nie mogę edytować posta. Lilac? Serio w tych czasach jeszcze ufacie temu dziadostwu? To w tym momencie się nie dziwię, że ludzi banuje i kickuje za freeko. Czekam na rozpiskę demka z aktualnej mapy, gdzie pokaże, że faktycznie posiadam "aimbot". I jeszcze jedno dowód w postaci "[Lilac] Solo- Blanka is suspected of using 'Aimbot' (Detections: 2) " czegoś takiego nie powinien zostać uznany. M.in też dlatego, że każdy używa innego DPI oraz ustawień myszy w grze. @ hinczyk Przepraszam, ale co mnie obchodzi antycheat, który działa za przeproszeniem jak gówno? Chcę dowody w postaci demek, że mam "aimbot". Edytowane 11 Maja 2023 przez Solo_Blanca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinczyk 20 Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 (edytowane) jeżeli wykryło ci że masz aima to i tak po 3 następnych kilach dostał byś auto bana od anty cheata więc tu nie ma różnicy czy dostałeś tego bana odemnie czy od anty cheata http://670562.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1683823378-1683824817.zip to jest moje ostatnie zdanie pod tym postem w rundzie 3:9 dostałeś randomowego reporta za aima co w tej akcji jest o tyle dziwne że po zabiciu przeciwnika instant twój celownik poszedł o 90* w lewo tu nie oceniam czy to normalne czy nie więcej nie moge tu opisać bo tego reporta dostałeś po swoim 3 kilu. Edytowane 11 Maja 2023 przez hinczyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 3 godziny temu, Solo_Blanca napisał(a): Lilac? Serio w tych czasach jeszcze ufacie temu dziadostwu? Tak, i w tych czasach brzmi jakby ten plugin miał minimum 10 lat, a udostępniono go w 2020, gdzie wersja poprawnie wspierająca csgo wyszła w połowie 2021, więc ma niecałe 2 lata i jest aktualnie najskuteczniejszym pluginem dostępnym na rynku 4 godziny temu, Solo_Blanca napisał(a): To w tym momencie się nie dziwię, że ludzi banuje i kickuje za freeko. Na przykład kto? Były admin COD, który przyznał się do odpalenia w tym samym temacie i do teraz nie ma VAC? A może adix, który w październiku/listopadzie 2022 dostał VAC, czyli prawie 1.5 roku od samego bana z lilaca? Na forum było chyba z 10 odwołań dla banów z lilaca, więc jestem ciekaw do kogo dokładnie pijesz 4 godziny temu, Solo_Blanca napisał(a): czegoś takiego nie powinien zostać uznany. Może, bo za to lecą bany przez plugin gdy przekroczy daną ilość, a Tobie najwyraźniej mocno sprzyjało szczęście skoro dwukrotnie zabrakło jednego reportu z pluginu do bana. Od 6 maja rejestrowało Cię niemalże codziennie, z czego 10 i 11 prawie maksymalną ilość razy (w obu przypadkach zabrakło jednego zgłoszenia) 4 godziny temu, Solo_Blanca napisał(a): ale co mnie obchodzi antycheat, który działa za przeproszeniem jak gówno? Nie wiem czemu nazywasz to gównem skoro plugin w 2 lata zrobił 4069 banów, a zgłoszeń o UB było nie wiem, z 10? Z czego spora część z nich wynikała z błędu poprzedniej wersji dla wykrywania bhop (o czym autor sam pisał, że może dawać fałszywe zgłoszenia) i tam UB nadano. Patrząc nawet od najstarszych banów, widać, że te zbanowane konta mają VAC, ba, nawet na 25 ostatnich banów, już 3 mają VAC, a zbanowano tyle osób od 10 maja 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Maja 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi